Besplatne pivske ture u septembru - pogledajte gde i kad

 
  • 2

Kompanija Karlsberg Srbija organizuje poslednje besplatne pivske ture u septembru, a ljubitelji piva imaće priliku da vide kako se proizvode, pripremaju i flaširaju različite vrste piva

Kompanija Karlsberg Srbija (Carlsberg) najavila je da ove godine organizuje poslednje besplatne pivske ture 12, 13. i 14. septembra sa polaskom iz Sombora i 19, 20. i 21. septembra sa polaskom iz Rume, za sve ljubitelje piva, a moguć je dolazak i sopstvenim prevozom iz cele Srbije uz prethodno najavljivanje.

Ljubitelji piva i nesvakidašnjih avantura imaće priliku da posete jednu od najpoznatijih fabrika piva u zemlji i vide kako se proizvode, pripremaju i flaširaju različite vrste piva.

Pored obilaska fabrike, pivska tura obuhvata i posetu kaštela porodice Dunđerski koja je davne 1892. godine osnovala pivaru, kao i obilazak Muzeja piva uz degustaciju najpoznatijih proizvoda kompanije.

Posete pivari „Čelarevo“ traju od marta meseca i njima se mogu pridružiti ljubitelji piva iz cele Srbije, sa polascima iz više od 10 gradova Vojvodine.

Program obilaska fabrike obuhvata posetu Kaštelu Dunđerski gde će posetioci imati priliku da čuju više o istoriji jedne od najpoznatijih vojvođanskih familija i pivari Karlsberg Srbija u Čelarevu gde će iz prve ruke videti kako se pripremaju, proizvode i flaširaju različite vrste piva.

Posetioci će moći da vide i jedinstveni Muzej piva u kome će uživati u degustaciji najpoznatijih brendova kompanije Karlsberg Srbija, navedeno je u saopštenju te kompanije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drina bez filtera

    7. septembar 2014 | 21:14

    Sramno besplatna droga koja se zove alkohol pa regrutijemo buduće ovisnike zbog profita alkohol tj pivo nudi se u raznim verzijama mislim da ministrarstvo zdravlja treba zabraniti ovaj skup ovo je gore od gej parade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA