UŽAS U CENTRU ČAČKA: Petnaestogodišnjak izbo nožem dvojicu mladića!

 
  • 35

Nož je potegao maloletni S. N. koji je vođa grupe huligana. On i još jedan maloletnik su u bekstvu

Grupa maloletnika napala je večeras oko 19.30 na gradskom trgu u Čačku dvojicu mladića i izbola ih noževima.

Jedan od mladića zadobio je ubode u stomak i pluća i nalazi se u kritičnom stanju na odeljenju intenzivne nege čačanske bolnice. Drugi je zadobio posekotine po licu.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, nož je potegao petnaestogodišnji S. N. koji je i vođa grupe huligana. On je, zajedno sa još jednim maloletnikom u bekstvu.

U toku je uviđaj nakon čega će biti poznato više detalja ovog obračuna. S. N. je odranije poznat kao problematičan dečak, pošto je dok je učio u OŠ "Dr Dragiša Mišović" otimao novac od drugih đaka, maltretirao ih i prisiljavao da kradu za njega.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neo

    7. septembar 2014 | 00:40

    Opasan potencijal a tek mu petnaest leta. E moja drzavo,zna se gde je mesto takvima,na odvikavanje i dresuru kod onog lopataša.

  • Stevan

    6. septembar 2014 | 23:44

    Ljudi, nemojte se zamlacivati ovakvim pricama, ovoga je uvek bilo I uvek ce I biti. Njima je cilj da nam pomute razum I skrenu misli sa mnogo bitnijih tema! To sto pola Srbije nema posao nema veze a? Bitno je da svaki dan izbacuju ovakve vesti, pa ako se sluucajno jedan dan ne desi nista lose oni onda napisu kako je simpanza ubila coveka na Madagaskaru. Mslm ok, to je policijski posao, znaju oni sta ce sa njima, bolje da mi resavamo nase zivotne probleme, to je moje misljenje.poz

  • Marko

    7. septembar 2014 | 00:14

    Roditelje u zatvor a njega u popravni dom na jedno 20 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA