Izrešetan muškarac u sportskoj kladionici!

 
  • 4

Hicima iz vatrenog oružja sinoć oko 21 sat u Petrovaradinu je ranjen muškarac starosti oko 35 godina, a do pucnjave došlo u sportskoj kladionici u Preradovićevoj ulici i da je muškarac zadobio tri prostrelne rane

Hicima iz vatrenog oružja sinoć oko 21 sat u Petrovaradinu je ranjen muškarac starosti oko 35 godina, izjavila je danas portparolka Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Novom Sadu Sanja Nenadić.

Ona je rekla Tanjugu da je do pucnjave došlo u sportskoj kladionici u Preradovićevoj ulici i da je muškarac zadobio tri prostrelne rane - dve u predelu noge i jednu u predelu sedalnog dela.

- Povređeni je zbrinut na licu mesta i prevežen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine - rekla je Nenadićeva, dodajući da su povrede koje je zadobio teške jer, kako je kazala, kod prostrelnih rana u predelu nogu uvek postoji opasnost da povređeni iskrvari.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Tramvaj i automobil - opet sudar! Novi kolaps u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Policijo

    4. septembar 2014 | 17:30

    Sram vas bilo, svakih sat vremena neko upucan, a vi skidate klincima patike po gradu, ne bi li nasli gram droge, stidite se svoje znacke! Idite na Kosovo da vidimo kako bi se tamo ophodili, pa svaki siptarski kriminalac bi vam izlupao dandare.

  • drina bez filtera

    4. septembar 2014 | 19:33

    Kad pucaju n'a sportiste sta tek ceka nas obicne smrtnike

  • V1.1

    5. septembar 2014 | 08:02

    Ma ove kladionice treba zatvoriti uzas je,uzivo imate kladionicu preko neta pa se kladite,kad vidim one kretene kako galame po kladionicama i prosipaju znanje muka mi je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA