Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Mina
A sta li su stavili u med koji mi se na verandi zimus skmenio za 7 dana te ni kasikom nisam mogla da ga probijem. Imao je intezivno zutu boju, na izgled je bio normalan kada sam ga kupila. Neki kazu da je boja zuta jer je od suncokreta.
neko sabac
najcistiji med je onaj kad se pcele ne prehranjuju topivim sirupom secera preko leta i zime( da pcela ne bi koristila svoj med u ishrani kad nema cvetnog sooka)
Влада
Данас је једино могуће сазнати да ли је мед прави или не тек ако се однесе у лабораторију на анализу, толико је све то узнапредовало.