Pucali na kuću Srbina povratnika u Metohiji!

 
  • 7

Incident dogodio u petak u poslepodnevnim satima kada je nepoznati napadač pucao na kuću porodice Dabetić koja se u trenutku incidenta nije nalazila kući, ali da povređenih na sreću nije bilo

Član privremenog organa opštine Istok Vukomir Đurić izjavio da su nepoznati napadači pucali na kuću srpske povratničke porodice u selu Šaljinovica u Metohiji.

Đurić je u izjavi Tanjugu rekao da se incident dogodio u petak u poslepodnevnim satima kada je nepoznati napadač pucao na kuću porodice Dabetić koja se u trenutku incidenta nije nalazila kući, ali da povređenih na sreću nije bilo.

- Vidi se da je kuršum prošao kroz prozor, vrata i završio u kupatilu. Tomislav Dabetić i njegova supruga Vesna u trenutku napada nisu bili u kući a pucanj su čule njihove komšije - rekao je Djurić.

On je dodao da je slučaj prijavljen Kosovskoj policiji koja je izvršila uvidjaj naglasivši da je incident izazvao uznemirenje povratnika u ovom i susednom selu Osojane.

Ovaj incident uznemirio je sve nas ovde i ovo je otprilike pucanj na sve nas i na povratnike i na sve one koji žele da se vrate. Uznemireni smo tim pre što je ovo bio napad na porodicu koja nikome nikada nije naudila,”- rekao je Đurić.

U selu Šaljinovica u opštini Istok u Metohiji živi desetak srpskih povratničkih porodica.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Tramvaj i automobil - opet sudar! Novi kolaps u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Merc

    23. avgust 2014 | 14:50

    Dosta vise sa ovakvim glupostima , alo bre prodaj i bezi vise sa tog Kosova i Metohije..........

  • Filip

    23. avgust 2014 | 15:21

    Srbijo! Reaguj pa dokle da pucaju na nas srbe na nasoj zemlji !!!

  • Doktor

    23. avgust 2014 | 14:01

    Kulturna i demokratska "drzava" Kosovo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA