ZALJUBILA SE: Preko Fejsbuka traži dečka iz autobusa!

 
  • 55

Na Fejsbuku se pojavila stranica koju je otvorila nepoznata devojka koja se zaljubila u dečka gradskom prevozu. Kako bi saznala o kom dečku se radi zatražila je pomoć korisnika ove društvene mreže

Nepoznata devojka je na Fejsbuku otvorila novi profil "Tražim dečka iz busa Novi Sad" da bi našla dečaka kog je srela u gradskom autobusu, a koji joj se jako svideo.

- Večeras sam se baš fino zaljubila u busu. Dečko je oko 23 sata ušao u autobus "trojka" u centru, platio je kartu i seo. Gledala sam ga i molila sve svece da sedne pored mene. Pošto je bio poluprazan bus, naravno da nije. Ako neko zna ko je taj dečko, neka se javi! - napisala je zaljubljena devojka na stranici, a preneo "Kurir".

Ona ga je i opisala i zamolila da joj se jave oni koji ga prepoznaju.

- Dečko je bio u crnoj majci, izašao je negde na Detelinari. Prosečne visine je, godište '94. ili '93., ako mi je procena okej. Žvakao je žvaku, mada ovo baš i ne sužava izbor, i to je sve što znam! Molim ljude dobrog srca da mi, ukoliko poznaju dečka, pošalju link profila da mogu bar slike da mu gledam ako ništa drugo - napisala je duhovita devojka.

Reakcije su krenule kao lavina, pa je stranica veoma brzo prikupila 3.000 lajkova. Sa svih strana stizale su i ideje kako da pronađe dečka u kog se zaljubila u prevozu.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    15. avgust 2014 | 01:36

    Da ja otvaram stranu na fejsu za svaku devojku u koju se zaljubim u busu u toku dana pa non stop bi bio za kompom :D

  • Bond

    15. avgust 2014 | 02:13

    E ako je nosio crnu majcu i zvakao zvaku to je to. Ovo je sasvim dovoljan opis

  • .

    15. avgust 2014 | 00:57

    "Zvakao je zvaku"... Katastrofa!!!Kuda idu ove danasnje klinke i ovi zenski mozgovi.Pa ovo je dno dna.Propali smo kao narod nacisto,kad nam buducnost donosi ovakve mozgove!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA