UPLAŠIO SE: Policajac u Kosjeriću ubio psa teškog 2 kg pred vlasnikom!

 

Incident prijavile komšije koje su smatrale da kućni ljubimac Saša, težak svega dva kilograma, nije mogao ugroziti policajca u obavljanju posla

U selu Godečevo policajac zaposlen u Policijskoj stanici u Kosjeriću ispalio je dva hica iz pištolja u psa mešanca, na očigled njegovog vlasnika. Policajac je, navodno, bio uplašen za svoju bezbednost, pišu Novosti.

Incident prijavile komšije koje su smatrale da kućni ljubimac Saša, težak svega dva kilograma, nije mogao ugroziti policajca u obavljanju posla, ali je iz Policijske uprave u Užicu stiglo objašnjenje da je upotreba oružja bila - opravdana.

- Postojala je opasnost da pas ujede policajca, jer imamo saznanje da je pas već napao jednog čoveka - kažu u užičkoj PU.

Meštani tvrde da je takvu izjavu dao jedan rođak, sa kojim je vlasnik psa u svađi.

- Jedan meštanin je prijavljen policiji da je seoskim putem, navodno, vozio traktor velikom brzinom. Policajac je ušao u dvorište ovog čoveka, video psa udaljenog tridesetak metara kako laje i trči prema njemu. Dok je vlasnik vikao na kuče i trčao iza njega, policajac je izvadio pištolj, i u njihovom pravcu ispalio dva hica... Reč je o malom, bezopasnom crno-belom mešancu, koji je bio vakcinisan. Ako je policajac zaista bio toliko uplašen, mogao je da izađe iz dvorišta, da psa otera nogom... Ovako, Saša je tri sata ležao u lokvi krvi na pragu kuće, a onda izdahnuo - ogorčen je Rade Ćebić iz Godečeva.

(Telegraf.rs)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    14. avgust 2014 | 00:43

    Ajmo sindikati komentar Napad na policajca je napad na drzavu Jadna zivotinja

  • Nikolina

    14. avgust 2014 | 07:37

    Ovo je stvarno uzas... Kazna za policajca... Najiskrenije saucesce vlasniku...

  • Patriota

    14. avgust 2014 | 06:57

    Usao u dvoriste coveku, izvadio pistolj i ubio psetance koje je cuvalo posed svoga gazde!!! Svaka cast, i njemu medalja za hrabrost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA