ISPOVEST TIJANINOG OCA: Monstrumu 40 godina i bez pomilovanja!

 
  • 43

- Razgovaram sa ljudima o "Tijaninom zakonu" po kome se ne bi, kada se prijavi nestanak deteta, čekali zakonski rokovi od 48 sati, već bi se odmah reagovalo i potraga bi bila onakva kakva treba da bude. Čak i ako dete samovoljno ode, nema veze, samo neka ga nađu što pre - kaže otac tragično preminule devojčice

Mirjana i Igor Jurić, roditelji ubijene devojčice Tijane, razmišljaju da angažuju advokata koji bi pomogao tužiocu da "monstrum Dragan Đurić dobije maksimalnu kaznu zatvora", piše Blic.

- Samo 40 godina i bez pomilovanja. Svaka druga kazna za nas je neprihvatljiva. Ne želim ni da pomislim da može biti drugačije - kaže Igor Jurić za ovaj list.

On napominje i da će čim mu vreme dozvoli osnovati fondaciju za nestalu decu.

-Razgovaram sa ljudima o "Tijaninom zakonu" po kome se ne bi, kada se prijavi nestanak deteta, čekali zakonski rokovi od 48 sati, već bi se odmah reagovalo i potraga bi bila onakva kakva treba da bude. Čak i ako dete samovoljno ode, nema veze, samo neka ga nađu što pre. Posle svega što se dogodilo, želim da se promeni svest našeg društva. Neka iz ove strašne tragedije makar nešto dobro ispadne - kaže Jurić za Blic.

On u razgovoru za ovaj dnevni list napominje i da želi da na mestu gde je pronađena Tijanina patika, gde je oteta, napravi kapelicu ili neko drugo obeležje koje će čuvati uspomenu na njegovu devojčicu prelepog glasa, anđeoskog lica i osmeha za kojim plače cela Srbija.

(Telegraf.rs)

Video: Da li će se zadržati sunčano i toplo vreme ili nam sledi preokret?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    14. avgust 2014 | 00:42

    Imam tri deteta i odmah bih podržala ovaj zakon. Ako treba da se pišu peticije odmah nam javite. Za nestalu decu ne sme da se čeka 48 sati. Devojčica je bila ubijena u prvih 2-3 sata. Ubice ne čekaju da prođe 48 sati da bi učinili svoje zločine zašto državni organi da čekaju 48 sati??

  • Lican Tesla Nikola

    14. avgust 2014 | 00:17

    Tako je, trebamo biti podrska ovome coveku.

  • Ne volim politiku

    14. avgust 2014 | 00:12

    Podrška ocu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA