KRALA U CRKVI: Uzela 60.000 dinara od priloga vernika?

 
  • 28

M. N. (36) iz Stare Pazove se tereti da je u toku noći ušla u crkvu kroz prethodno razbijen prozor i otuđila priloge vernika u iznosu oko 60.000 dinara

Pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici odredili su, po nalogu nadležnog tužioca, zadržavanje do 48 časova za M. N. (36) iz Stare Pazove, osumnjičenu da je izvršila tešku krađu u pravoslavnoj crkvi u Staroj Pazovi.

Ona se tereti da je u toku noći ušla u crkvu kroz prethodno razbijen prozor i otuđila priloge vernika u iznosu oko 60.000 dinara, saopštila je danas Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, rešenjem sudije za prethodni postupak, osumnjičnoj je određen pritvor do 30 dana.

Protiv saizvršioca iz Kruševca, podneta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: U čast Ivana Tasovca: Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    12. avgust 2014 | 10:29

    Teska kradja gladne duse od celih 500 evra.Moramo je strogo kazniti jer je otudjila novac vernika pravoslavne crkve I razbila jedan prozor.Za milionske kradje I besumucno laganje naroda smese vam se ministarska mesta ili mesta u upravnim odborima drustvenih preduzeca.Moramo ovu zenu sto osuditi u sto kracem postupku za najteza zlodela teske kradje!

  • Radoje

    12. avgust 2014 | 10:37

    Plaća li crkva porez na taj iznos?

  • Gospodin...

    12. avgust 2014 | 10:41

    lopov od lopova krade...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA