KAKO TO RADE MAJSTORI: Otkrijte tajnu pirotskog roštilja!

Komentari

  • Ralexic

    11. avgust 2014 | 04:28

    Leskovacki ugostitelji treba konačno da shvate da za dobar rostilj treba MESO.Ovako Mesokombinat treba da promeni ime u SOJAKOMBINAT.Bravo za Piroćance.

  • Ivana

    10. avgust 2014 | 18:57

    Odavno nisam jela dobar rostilj.

    • 11. avgust 2014 | 06:21

      Bane

      @Ivana

      E onda neznas sta je dobro,ako je ovo dobro onda sta je Lekovacki ovaj Pirotski je poznat do Zeljusu jel vec u Ljukavici imas mnogo bolji ili prema Nisu samo do Palanke ne dalje jer ih ima dosta a medju boljima je Spaj probaj na obe strane, jedino ako nemas ukus bice ti sve dobro ili ako ti daju badava. P.S U vecini prodavnica-kasapnica u Pirotu ne mozes naci dobru kobasicu za skaru o kvalitetu mesa da ne govorimo samo nekakve kao trice ili hleb ili..? Nekadasnji Joca kafana PARIZ bio je najbilji za te stvari cujem da sada imaju nabolju farmu svinja u Babusnici. Pozdrav svim Gurmanima koji vole ukusnu I kvalitetnu skaru

  • Panco

    10. avgust 2014 | 18:17

    Ranije je u medvedji kad sam bio klinac kod leskovca rostilj meso prste da polizes.To je pravio cuveni mesokombinat.

  • Dado RS

    10. avgust 2014 | 17:43

    Nigde nisam jeo bolje nego u Uzicu.Inace je Srpska kuhinja meni lično najbolja u Evropi.Poseban ukus svinjetine i piletine jedino još tamo ima.

  • Pera zdera

    10. avgust 2014 | 16:46

    Nije problem da se napravi pljeskavica od mesa u stvari nista lakse. Problem je sto nema kome da se proda jer bi bila skupa. Nas narod nema vise para za meso sad se jede pseca radost I zidareva ljubav.

  • RR

    10. avgust 2014 | 16:15

    A pirotska peglana kobasica? Nema dalje!

  • Caribrod

    10. avgust 2014 | 15:49

    U pirot i sirće blago.. :-D

    • 11. avgust 2014 | 06:40

      Bane

      @Caribrod

      E svaka cast,podpuno tacno, ali nisi dodao I da je jevtino a od cega je I kakvo je nije vazno. -Suma vuna samo da je rupa puna- Pogledaj samo te --Skolske Pice-- jevtino a ubitacno za decu pa citam po novinama kako su nam deca lepo uhranjena,u procesu sam otvaranja restorana pa sam hteo da stavim Kinesku kuhinju 80/% Pirocanaca kaza ne pali to bicemo uvek gladni, ajd nadji debelog Kineza pa oni brate cinimi se moze zeca da uhvate,a mi se nakrkamo pa zlijemo sa spricer pa ne moze ni da odamo pa posle udara srcka pri ritamo ali smo zato Najpametniji a Kinezi glupi.Pozdrav Bate tebi I ostalima koji misle ko ti.

  • Aleksa

    10. avgust 2014 | 15:10

    Po prirodi posla često putujem širom Srbije i svugde jedem. Leskovac je na žalost odavno izgubio svoj na daleko čuveni primat. Nije više ni bleda senka onoga što je bio. U Nišu nisam odavno bio pa ne mogu da tvrdim, ali Pirot, Vranje, Novi Pazar daleko šiju kvalitetom Leskovac.

    • 10. avgust 2014 | 15:51

      brusVejnovSobar

      @Aleksa

      Verovatno nisi jeo gde treba da jedes...

    • 10. avgust 2014 | 17:06

      Pop

      @Aleksa

      Nisi ti upucen dovoljno. A i nisi jeo gde treba.

    • 10. avgust 2014 | 17:31

      Ivke Le

      @Aleksa

      Ti bre brate ne znas sta pricas aman...ako oces pravi rostilj udji u grad pa sedni u kafanu ko covek a ne jedete u prvoj supi koju vidite kad stanete na semaforu...i posle lupate gluposti,jos ce neko da vam poveruje

  • X

    10. avgust 2014 | 14:57

    U Pirotu se koristi samo zdrava hrana

  • Krajišnik

    10. avgust 2014 | 14:52

    ogladni

  • džordž

    10. avgust 2014 | 14:49

    bravo piroćanci,u nišu više nema pravog roštilja..malo mesa a ostalo je masnoća, otpad od mesa,žile, soja i ko zna šta još.. hit je i mlevena džigerica u kobasicama..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA