Leskovacki ugostitelji treba konačno da shvate da za dobar rostilj treba MESO.Ovako Mesokombinat treba da promeni ime u SOJAKOMBINAT.Bravo za Piroćance.
E onda neznas sta je dobro,ako je ovo dobro onda sta je Lekovacki ovaj Pirotski je poznat do Zeljusu jel vec u Ljukavici imas mnogo bolji ili prema Nisu samo do Palanke ne dalje jer ih ima dosta a medju boljima je Spaj probaj na obe strane, jedino ako nemas ukus bice ti sve dobro ili ako ti daju badava.
P.S U vecini prodavnica-kasapnica u Pirotu ne mozes naci dobru kobasicu za skaru o kvalitetu mesa da ne govorimo samo nekakve kao trice ili hleb ili..? Nekadasnji Joca kafana PARIZ bio je najbilji za te stvari cujem da sada imaju nabolju farmu svinja u Babusnici.
Pozdrav svim Gurmanima koji vole ukusnu I kvalitetnu skaru
Nije problem da se napravi pljeskavica od mesa u stvari nista lakse. Problem je sto nema kome da se proda jer bi bila skupa. Nas narod nema vise para za meso sad se jede pseca radost I zidareva ljubav.
E svaka cast,podpuno tacno, ali nisi dodao I da je jevtino a od cega je I kakvo je nije vazno.
-Suma vuna samo da je rupa puna-
Pogledaj samo te --Skolske Pice-- jevtino a ubitacno za decu pa citam po novinama kako su nam deca lepo uhranjena,u procesu sam otvaranja restorana pa sam hteo da stavim Kinesku kuhinju 80/% Pirocanaca kaza ne pali to bicemo uvek gladni, ajd nadji debelog Kineza pa oni brate cinimi se moze zeca da uhvate,a mi se nakrkamo pa zlijemo sa spricer pa ne moze ni da odamo pa posle udara srcka pri ritamo ali smo zato Najpametniji a Kinezi glupi.Pozdrav Bate tebi I ostalima koji misle ko ti.
Po prirodi posla često putujem širom Srbije i svugde jedem. Leskovac je na žalost odavno izgubio svoj na daleko čuveni primat. Nije više ni bleda senka onoga što je bio. U Nišu nisam odavno bio pa ne mogu da tvrdim, ali Pirot, Vranje, Novi Pazar daleko šiju kvalitetom Leskovac.
Ti bre brate ne znas sta pricas aman...ako oces pravi rostilj udji u grad pa sedni u kafanu ko covek a ne jedete u prvoj supi koju vidite kad stanete na semaforu...i posle lupate gluposti,jos ce neko da vam poveruje
bravo piroćanci,u nišu više nema pravog roštilja..malo mesa a ostalo je masnoća, otpad od mesa,žile, soja i ko zna šta još.. hit je i mlevena džigerica u kobasicama..
Ralexic
Leskovacki ugostitelji treba konačno da shvate da za dobar rostilj treba MESO.Ovako Mesokombinat treba da promeni ime u SOJAKOMBINAT.Bravo za Piroćance.
Podelite komentar
Ivana
Odavno nisam jela dobar rostilj.
Podelite komentar
Bane
@Ivana
E onda neznas sta je dobro,ako je ovo dobro onda sta je Lekovacki ovaj Pirotski je poznat do Zeljusu jel vec u Ljukavici imas mnogo bolji ili prema Nisu samo do Palanke ne dalje jer ih ima dosta a medju boljima je Spaj probaj na obe strane, jedino ako nemas ukus bice ti sve dobro ili ako ti daju badava. P.S U vecini prodavnica-kasapnica u Pirotu ne mozes naci dobru kobasicu za skaru o kvalitetu mesa da ne govorimo samo nekakve kao trice ili hleb ili..? Nekadasnji Joca kafana PARIZ bio je najbilji za te stvari cujem da sada imaju nabolju farmu svinja u Babusnici. Pozdrav svim Gurmanima koji vole ukusnu I kvalitetnu skaru
Podelite komentar
Panco
Ranije je u medvedji kad sam bio klinac kod leskovca rostilj meso prste da polizes.To je pravio cuveni mesokombinat.
Podelite komentar
Dado RS
Nigde nisam jeo bolje nego u Uzicu.Inace je Srpska kuhinja meni lično najbolja u Evropi.Poseban ukus svinjetine i piletine jedino još tamo ima.
Podelite komentar
Pera zdera
Nije problem da se napravi pljeskavica od mesa u stvari nista lakse. Problem je sto nema kome da se proda jer bi bila skupa. Nas narod nema vise para za meso sad se jede pseca radost I zidareva ljubav.
Podelite komentar
RR
A pirotska peglana kobasica? Nema dalje!
Podelite komentar
Caribrod
U pirot i sirće blago.. :-D
Podelite komentar
Bane
@Caribrod
E svaka cast,podpuno tacno, ali nisi dodao I da je jevtino a od cega je I kakvo je nije vazno. -Suma vuna samo da je rupa puna- Pogledaj samo te --Skolske Pice-- jevtino a ubitacno za decu pa citam po novinama kako su nam deca lepo uhranjena,u procesu sam otvaranja restorana pa sam hteo da stavim Kinesku kuhinju 80/% Pirocanaca kaza ne pali to bicemo uvek gladni, ajd nadji debelog Kineza pa oni brate cinimi se moze zeca da uhvate,a mi se nakrkamo pa zlijemo sa spricer pa ne moze ni da odamo pa posle udara srcka pri ritamo ali smo zato Najpametniji a Kinezi glupi.Pozdrav Bate tebi I ostalima koji misle ko ti.
Podelite komentar
Aleksa
Po prirodi posla često putujem širom Srbije i svugde jedem. Leskovac je na žalost odavno izgubio svoj na daleko čuveni primat. Nije više ni bleda senka onoga što je bio. U Nišu nisam odavno bio pa ne mogu da tvrdim, ali Pirot, Vranje, Novi Pazar daleko šiju kvalitetom Leskovac.
Podelite komentar
brusVejnovSobar
@Aleksa
Verovatno nisi jeo gde treba da jedes...
Podelite komentar
Pop
@Aleksa
Nisi ti upucen dovoljno. A i nisi jeo gde treba.
Podelite komentar
Ivke Le
@Aleksa
Ti bre brate ne znas sta pricas aman...ako oces pravi rostilj udji u grad pa sedni u kafanu ko covek a ne jedete u prvoj supi koju vidite kad stanete na semaforu...i posle lupate gluposti,jos ce neko da vam poveruje
Podelite komentar
X
U Pirotu se koristi samo zdrava hrana
Podelite komentar
Krajišnik
ogladni
Podelite komentar
džordž
bravo piroćanci,u nišu više nema pravog roštilja..malo mesa a ostalo je masnoća, otpad od mesa,žile, soja i ko zna šta još.. hit je i mlevena džigerica u kobasicama..
Podelite komentar