Policija krenula u akciju sprečavanja krađe struje na jugu Srbije!

 
  • 18

Ministar unutrašnjih poslova rekao je da je akcija policije i Elektroprivrede Srbije u cilju sprečavanja višegodišnje krađe struje počela jutros u šest sati, u šest kuća i četiri privredna objekta u okolini Vranja

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je na području Pčinjskog okruga u toku akcija za sprečavanje višegodišnje krađe struje.

Stefanović je na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi u Vranju rekao da je akcija policije i Elektroprivrede Srbije počela jutros u šest sati, u šest kuća i četiri privredna objekta. On je kazao da se akcija "sprovodi neselektivno" i da bez obzira da li je neko Srbin ili Albanac, mora da plaća struju, ne može da švercuje narkotike i oružje.

Direktor Elektrodistribucije u Vranju Zoran Knežević rekao je ranije agenciji Beta da u opštini Bujanovac često napadaju montere Elektrodistribucije prilikom isključenja struje.

Poslednji takav napad se dogodio 31. jula.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hercegov grad

    6. avgust 2014 | 15:05

    Garantujem da su prvo Srbima iskljucili struju?!

  • Becej

    6. avgust 2014 | 14:38

    Bas je vreme, mi u Vojvodini smo bili idioti i budale sto smo plaćali sve račune i ako neko ne plaća za 2000 dinara ga iskljucuju, a ovi kao na divljeg zapadu, zakon treba da se odnosi na svakoga jednako.Sta će biti sa onima na primer sa Vojvodjanima koji su sve vreme redovno izmirivali obaveze dobice li neke povlastice? Odgovor znam....

  • @@@@@

    6. avgust 2014 | 14:27

    Neka nastave prema Bujanovcu, Trnovcu, Presevu nemoj nikako da se zavrsu ta akcija u bližoj okolini Vranja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA