MOŽE LI GORE? Albanska mafija podvodi Srpkinje!

 
  • 47

- Javna je tajna da u klubovima i barovima na teritoriji Preševa i Bujanovca čiji su vlasnici Albanci rade devojke uglavnom iz Srbije - kaže Slađan Ristić, inspektor za krvne i seksualne delikte dodajući da one "zvanično" rade u ovim klubovima, ali nezvanično pružaju seksualne usluge

Devojke iz raznih krajeva Srbije nude svoje seksualne usluge u noćnim klubovima na području Bujanovca i Preševa. Zapošljavaju se kao "promoterke", "igračice", "konobarice" i "pevačice", zvanično zarađuju 50 evra za veče, a za nezvanične usluge često budu plaćene nakitom, mobilnim telefonom, parfemom, ili komadom markirane garderobe.

- Javna je tajna da u klubovima i barovima na teritoriji Preševa i Bujanovca čiji su vlasnici Albanci rade devojke uglavnom iz Srbije - kaže Slađan Ristić, inspektor za krvne i seksualne delikte za "Novosti" dodajući da one "zvanično" rade u ovim klubovima, ali nezvanično pružaju seksualne usluge.

Njihove priče su različite, one su starosne dobi između dvadeset i trideset godina, a među njima ima i devojaka iz imućnih porodica, a zabluda je da su devojke isključivo iz ovih krajeva.

- Prilikom legitimisanja primetili smo da ima devojaka iz Vojvodine, Beograda, Niša... Posle određenog vremena odlaze da rade u Makedoniju, tačnije u Gostivar i Tetovo, u sličnim klubovima koje drže Albanci, zatim u Bosnu ili na Kosovo. Postoji neki krug u kome se devojke rotiraju u određenom vremenskom periodu - objašnjava Ristić.

Branimir Stojančić gradski većnik zadužen za socijalna pitanja kaže da ne treba zanemariti siromaštvo sa kojim se suočava krajnji jug Srbije. On smatra da je prostitucija pregruba reč, ali se slaže da socijalne ustanove beleže slučajeva devijantnog ponašanja mladih devojaka i žena koje prodaju svoje telo, ali one kroz institucionalne sisteme prolaze tek kada se i ako se pojavi neki problem.

U policiji u Vranju napominju da su došli do nekih saznanja da je Soko Banja vrlo interesentna destinacija za Albance sa juga Srbije. Navodno oni sa devojkama provode vikende u ovoj banji. Njima odgovara što je ovo umesto udaljeno i za to su više plaćene nego inače.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    6. avgust 2014 | 06:33

    A kako se zove ono kad Cazim trpa nase pevaljke, mamine i tatine cere?

  • avnogusicnabla

    6. avgust 2014 | 02:55

    Наше, по поштењу и достојанству чувене девојке ! За новац може све, чак и са овим кољачима !Одвратно...

  • marko

    6. avgust 2014 | 01:00

    Same se prodaju boli me uvo za njih, najodvratniji olos u rangu sa siptarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA