Treneri iz Niša oštetili decu za 70.000 evra?

 
  • 0

Mladi rukometaši iz Niša i Knaževca boravili u Kavali na sportskom kampu odakle su se jedva vratili, jer im nisu bila uplaćeni aranžmani od strane organizatora kampa * Policija sprečila odlazak druge grupe iz Niša jer i njima nije uplaćeno

Šestorica trenera i predsednik kluba iz Niša dobili su krivične prijave za prevaru, jer se sumnjiče da su oštetili oko 150 dece za 70.000 evra!

Oni su zajedno sa već uhapšenom Tanjom Jeftić organizovali odlazak malih rukometaša na sportski kamp u Grčku, ali su deo novca koji su deca i roditelji uplatili zadaržali za sebe, objavio je "Informer".

Jeftićeva je zapravo uplatila avans za njihov boravak u Kavali, ali nije dala ostatak novca zbog čega je nastao problem oko daljeg boravka i povratka.

Policija je preksinoć u zadnjem trenutku sprečila sprečila da u Kavalu otputuje nova grupa od 250 učenika iz Niša, Knjaževca i Surdilice nakon što je potvrđeno da nije uplaćen novac za njihov boravak, a sledeća grupa od 100 đaka sportista iz Beograda, Prokuplja i Niša bila je planirana za 12. avgust.

- Čuli smo od agencije da nije uplaćen novac za naš povratak iz Grčke. Odmah smo se organizovali i dogovorili da mi treneri iz Niša i profesori iz Knjaževca sami platimo autobuse kako bi se deca vratila kući. Sami smo skupili 3.000 evra, koje su članovi naših porodica uplatili agenciji. Ja sam iz svog džepa dao 700 evra - kaže trener RK Mladost iz Niša Bojan Đorđević.

(Telegraf.rs / Informer)

Video: Ambasador Hil na proslavi 20 godina od osnivanja Centra za američke studije na FPN

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA