Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Veljko
Kada placate pice ne placate samo pice koje dobijete uz to se dodaju i razni troskovi kao voda,truja itd. za odrzavanje i pravljenje pica(frizideri,tocilice,espreso aparat...)kao i habanje casa,soljica,podmetaca itd. I jos dosta stvari i tek na kraju mali procenat zarade sto je u jednocifrenim brojevima
Barista
Cena jednog espressa ispada oko 25-30 dinara. Ali kada na ovo dodate troskove kirije, struje, dnevnice koje se daju radnicima i milion drugih troskova onda taj espresso kosta vise nego sto se vama cini.
НС
Опет само Београд, у Новом Саду се креће еспресо од 90 до 130 дин