Hapšenja u Nišu - pranje novca i falsifikovanje isprava!

 
  • 2

Zbog falsifikovanja službene isprave i pranja novca, policija u Nišu uhapsila je direktorku privrednog društva NISSA, a. d. Snežanu Trenčić. Krivičnom prijavom obuhvaćen je i Zoran Ajković zvani Ajkula, zbog pranja novca

Zbog sumnje da je izvršila krivično delo falsifikovanja službene isprave i pranja novca, niška policija uhapsila direktorku privrednog društva NISSA, a. d. Snežanu Trenčić i poreskog inspektora Srđana Zdravkovića.

Srđan Zdravković je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja, prenosi B92.

Krivičnom prijavom obuhvaćen je i Zoran Ajković zvani Ajkula zbog pranja novca, koji je lišen slobode u Crnoj Gori po međunarodnoj poternici i u pritvoru čeka izručenje Srbiji, potvrđeno je u MUP-u.

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislijka

    23. jul 2014 | 11:08

    Hahahaha hapsite vi samo,a onda se "nagodite" i pustite ih,pa sve u krug.Tako radite u Nisu,sve one koje ste hapsili npr.Bananu i kompaniju,sada kaficare po ceo dan,uzivaju..U Nisu ne pridajemo na znacaju na ta vasa "hapsenja" to su vicevi.Nis su unistili lopovi,kriminalci,policija,sudstvo,pa samim tim i drzava koja nista konkretno ne preduzima,nasilje vlada gradom,nezaposlenost,bezparica,pa e zato i vis kriminala + prostitucia...Tek ce da bude lose kada nastane najavljena otimacina od strane drzave.

  • Dzeko

    23. jul 2014 | 12:21

    Pa Nis ce sada propast bez njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA