UKRAJINA PUTINU: Smrt ove bebe tebi ide na dušu!

 
  • 51

- Smrt ove bebe je tebi na savesti. Proklet da si vekovima - napisao visoki zvaničnik ukrajinske vlade Anton Gerašenko, objavivši sliku stradale bebe uz poruku Vladimiru Putinu

Među 298 putnika i članova posade, poginulih kada se malezijski putnički avion srušio u istočnoj Ukrajini, bilo je 80 dece i tri bebe.

Na mestu nesreće, istražitelj drži lutku koja je nađena na mestu pada aviona, a pripadala je nekom od dece koja su stradala. 

U nesreći su poginuli svi putnici na letu MH17, uključujući celu porodicu iz Indonezije i troje dece iz Australije, braće i sestara, koji su putovali s dedom.

Boing 777 malezijske aviokompanije koji je leteo iz Amsterdama za Kuala Lumpur pao je u četvrtak iznad Donjecke oblasti, na oko 60 kilometara od granice sa Rusijom, a veruje se da je avion oboren i da je svih 298 putnika i članova posade poginulo.

Ukrajina je sinoć objavila fotografije jedne od beba koja je stradala u obaranju aviona, uz poruku da Rusija ima "krv dece na rukama".

Visoki zvaničnik ukrajinske vlade Anton Gerašenko je napao Kremljin, objavivši sliku stradale bebe uz poruku Vladimiru Putinu, piše "Dejli mejl".

- Smrt ove bebe je tebi na savesti. Proklet da si vekovima- napisao je Gerašenko.

Dodao je da se razmišljao da li da objavi jezivu sliku bebe koja mrtva leži u poljima suncokreta gde je pao avion. 

Ovo je samo nastavak zapaljive retorike koja se vodi između Rusije i Ukrajine, nakon što su proruski separatisti oborili malezijski avion MH17 iznad istočne Ukrajine.

(Telegraf.rs)

Video: Ambasadorka Srbije u Izraelu na godišnjicu masakra: Užasi počinjeni tog dana su nezamislivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ofkbgd

    19. jul 2014 | 12:09

    Pocetak kraja tovarish Putina

  • Dejan

    19. jul 2014 | 12:38

    REZIJA OD STRANE AMERIKANACA,..KAD SU ONI DETONIRALI SVOJA DVA SVETSKA TRGOVINSKA CENTRA BEZ PROBLEMA ,.. STA IM ZNACI JEDAN AVIONCIC OD 300 LJUDI ,..A SVE U CILJU DA RUSIJA I UKRAINA ZARATE JOSV VISE I DA SE NAPRAVI TENZIJA NEVIDJENIH RAZMERA ....

  • Rodoljub

    19. jul 2014 | 12:03

    Frustracije kijevskih politicara dosezu do ludila. To je posledica nemoci i poraza, kako na vojnom polju, tako i na politickom proamerickom poltronstvu. Antiruska propaganda je podivljala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA