OTKRIVAMO: Evo zašto Srbiju često mešaju sa Sibirom! (FOTO)

Priče o mističnoj rupi u Srbiji (umesto u Sibiru) doneli su sajtovi "Ghost Theory", čiji je tekst potpisao američki pisac iz Los Anđelesa Havijer Ortega, najprodavanije engleske novine u Južnoj Indiji "Deccan Chronicle", kao i sajt bhaskar.com. Ostaje nam samo da se zapitamo kada će svetski mediji prestati da mešaju Srbiju i Sibir

  • 18

Nakon što je list "The Siberian Times" preneo vest o tome kako se na kraju sveta - u Sibiru pojavila misteriozna rupa široka 79 metara, nekoliko svetskih medija donelo je priču o tome kako je pomenuta rupa osvanula ni manje ni više nego u Srbiji!

Ovo nije prvo, ali je svakako poslednje u nizu dodali bismo - više nego čestih mešanja ova dva totalno različita geografska pojma.

Storije o mističnoj rupi u Srbiji doneli su između ostalog sajt "Ghost Theory", čiji je tekst potpisao američki pisac iz Los Anđelesa Havijer Ortega, najprodavanije engleske novine u Južnoj Indiji "Deccan Chronicle", kao i indijski sajt bhaskar.com, prenosi ambassador-serbia.com.

Ostaje nam samo da se zapitamo kada će svetski mediji prestati da mešaju Srbiju i Sibir!

Podsetimo, uzrok ove neobične pojave u Jamalu, što u prevodu znači "kraj sveta", još se ne zna. Ruski naučnici počeli su hitnu ekspediciju da bi što pre otkrili zbog čega je nastala.

Već su se pojavile teorije zavere prema kojima je uzrok NLO. Ipak, veća je verovatnoća da je uzrok globalno zagrevanje zbog koga su gasovi "probili" na površinu i prouzrokovali eksploziju.

Stručnjaci planiraju da uzmu uzorke soli, vazduha i vode oko kratera i analiziraju ih.

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasilim

    18. jul 2014 | 19:29

    Погрешили су само димензију. Овде се давно отворила рупа од 790 километара и гута све живо и мртво. Остадосмо и голи и боси и гладни и жедни. Све оде у ту рупу без дна.

  • Strucnjakowsky

    18. jul 2014 | 19:19

    Kad mutavi zapadnjaci imali pojma o drzavama van njihovih do ovoga ne bi doslo.Kako mi znamo da razlikujemo Gruziju (Georgia) od Americke savezne drzave (Georgia)Dzordzija.Kada je jedna amerikanka cula da postoji zemlja u Evropi koja se zove Hungary (Madjarska,)smejala se jer u prevodu znaci gladan.

  • Dobrovoljac

    18. jul 2014 | 19:15

    Па нису људи погрешили. Овде јесте ,,крај света"!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA