Devojčica slagala da je silovana!

Trojica mladića su bili osumnjičeni da su 26. juna oko 21 čas, devojčicu na silu uvukli u vozilo i primorali je na polne radnje

  • 18

Pripadnici Policijske uprave u Kraljevu su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu, nastavljajući rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi slučaja silovanja maloletnice, došli do saznanja da se radi o lažnom prijavljivanju, saopštila je danas kraljevačka policija.

U skladu sa tim, a na osnovu odluke Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, postupak protiv M. M. (21), V. Ð. (21) i S. N. (19), svi sa područja Kraljeva, obustavljen je, ukinut im je pritvor i pušteni su na slobodu.

Trojica mladića su bili osumnjičeni da su 26. juna oko 21 čas, devojčicu na silu uvukli u vozilo i primorali je na polne radnje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bagzi

    18. jul 2014 | 10:11

    a jel pokrenut postupak protiv lažljive devojke ?

  • Pravoslavac

    18. jul 2014 | 11:11

    E sada koju kaznu njoj za laganje dati ?

  • Bojan

    18. jul 2014 | 10:57

    I ranije sam se pitao kako je moguće da neko bude uhapšen samo na osnovu nečije tvrdnje da je počinio krivično delo. Konkretno kako je moguće da su ova tri momka uopšte zadržani u pritvoru a da uopšte nije potvrđena njihova krivica. Neverovatni propusti! Znači ja ću sad da okrivim nekog za nešto, on će da bude u pritvoru dok se ne dokaže da nije kriv. Sačuvaj bože!!! Da me neko ne shvati pogrešno, uopšte ne ulazim u to da li su krivi ili ne, samo kažem da se dokaže da su krivi pa na robiju sa njima a ne ovako, bez ikakvog dokaza samo na osnovu tvrdnje neke maloletnice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA