FILMSKA AVANTURA: "Walking On Sunshine" ulepšaće vam leto!

 
  • 1

Film krasi sjajna autorska ekipa - En Dadli muzička producentkinja koja je najpoznatija po radu na filmu "Jadnici“ , reditelji Meks I Deni koji stoje iza hit serijala "Street Dance", predstavljaju samo šlag na torti sastavljenoj od brojnih muzičkih stručnjaka koji su sarađivali kako bi vam "Walking On Sunshine" ulepšao vrelo leto

Ovog leta očekuju nas prave filmske avanture.

Fell good film godine, neodoljiva je ljubavna priča sastavljena od muzičkih hitova 80-ih, vodi nas u šetnju sun­čanom južnom Italijom u kojoj se sprema venčanje Engleskinje Medi i zgodnog italijana Rafa. Njih dvoje su odlučili da stanu na ludi kamen nakon kratkotrajne veze , no kad Medina sestra Tejlorstigne u Apuliju shvati će da je Raf njena bivša letna ljubav koju nikada nije zaboravila...

Film krasi sjajna autorska ekipa, En Dadli muzička producentkinja koja je najpoznatija po radu na filmu "Jadnici“ , reditelji Meks I Deni koji stoje iza hit serijala Street Dance, predstavljaju samo šlag na torti sastavljenoj od brojnih muzičkih stručnjaka koji su sarađivali kako bi vam Walking On Sunshine ulepšao vrelo leto.

Glumačku podelu čine vatrene Annabel Scholey i Hannah Arterton kao i neodoljivi italijan Giulio Berruti , glumac visok 1,88, diplomirani doktor, rođen je 1984., a u domovini ga već godinama nazivaju najlepšim licem (i telom) italijanskog filma.

U iščekivanju četvrtka pozivamo Vas da pogledate ništa manje "vreli" trejler:

(Telegraf.rs)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dc

    14. jul 2014 | 16:30

    Film ima očajne kritike i u kategoriji je za najlošiji britanski film u 2014. Malo pročitajte po netu. Mada, ovo mora da je plaćen tekst od distributera. Jednom rečju, preskočite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA