Erdogan: Ako iko dirne Bošnjake, imaće Tursku protiv sebe! Dodik: Vučiću, pomozi!

- To je pretnja nama. Ja to shvatam kao pretnju, ali ne shvatam da bi zbog toga neko morao da se bavi ili bori na politički način. Republika Srpska je trajna u BiH i izjave o diranju i nediranju uticaće samo na verbalnom nivou - naglasio je predsednik Republike Srpske povodom izjave turskog premijera da bi "svako ko na bilo koji način dirne Bošnjake, protiv sebe imao 100 miliona Turaka"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milos jankovic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • BiH

    14. jul 2014 | 15:34

    Ljudi, sta se lozite toliko? Zvanicna Turska je odmah demantovala ove navode, a svako iole informaticki pismen pretragom na interenet pretrazivacima utvrdice da ovakvu izjavu nije nikad dao! U BiH je uveliko predizborna kampanja, u RS nikad vrelija, jer strasan je argumentovan pritisak i prozivka opzicije na korupciju, nepotizam i kriminal u poziciji i vlasti RS. Molim sve koji su komentarisali ovu temu, da pretraze Google o Dodikovom imetku. Kome je u interesu plasiranje ovakvih dezinformacija? Ostavljam vama da prosudite.To je vec isproban recept, koji prolazi u BiH, baci kosku nacionalizma, neka gladni narod glodje i rezi jedan na drugog, dok se privilegovani gotive i koriste priviligije u resurse koje im je taj isti gladni narod obezbijedio. Sad ce ponovo Dodik uspasti spasitelj srpstva, od imaginarnog gorkog i istorijskog neprijatelja, a sve se to ''potrefi'' bas u vrijeme kad mu opada popularitet u RS, i dok je predizborna kampanja u punom jeku. Pozdrav svim dobrim ljudima u RS i Srbiji!

  • PancevoSR

    14. jul 2014 | 03:42

    Pa dobro kazao,pa vidite sada kaze da nije. Covek se malo zaljubio ono vece kad je bio na veceru sa Pevaljkom, bosanskom- muslimankom, pa morao je....

  • buba

    13. jul 2014 | 20:48

    Covjek je reko ako ih neko napadne. Neka se ne mjesa srbija ni turska a mi u Bih sami da razcistimo racune bilo to vojno ili dijalogom. Po meni to bi bilo fer

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA