Hrvatski premijer tešio žrtvu poplava: "I meni je prošle godine pukla cev u stanu"

 
  • 11

Premijer Hrvatske požalio se jednoj od žrtvi poplava kako je i on imao problema sa poplavom kada mu je pukla cev u stanu

Predsednik Vlade Hrvatske Zoran Milanović posetio je Rajevo Selo i Gunju, koji su najviše stradali u Hrvatskoj tokom nedavnih velikih poplava. Želeći da pokaže razumevanje prema strahotama koje su prošli stanovnici tih mesta, Milanović je napravio nesvakidašnji gaf.

Naime, kada se Ljiljana Jerković požalila da joj pumpe sporo izvlače vodu iz kuće i da spava kod komšinice na podu on joj je rekao kako i njemu pukla cev u kući i da to jednostavno traje, prenosi Jutarnji.hr.

- Ta pumpa mi za deset sati izvuče samo tri litre vode. Mislim da o jeseni neću ući u kuću - rekla je nesrećna gospođa Milanoviću na što joj je on uzvatio da to sporo ide i da je njemu prošle godine pukla cev u stanu, piše RTL.

- Dokle sporo? Vama je pukla cev. Super! - poručila mu je gospođa.

Premijer joj je rekao kako mu je tada celo leto radila pumpa, a gospođa ga je prekinula pa mu poručila kako više ne može živeti kod komšinice.

- I opet nismo mogli parkete promeniti - nastavio je Milanović, nakon čega ga je gospođa upitala zna li gde spava, na podu na madracu.

Inače, tokom posete stradalim područjima izjavio je kako obnova počinje sledeće nedelje i najavio da će opet doći.

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ramona Ilok

    1. jul 2014 | 20:36

    To je nas premijer xdd :)))))

  • Bre bre

    2. jul 2014 | 07:50

    Uzmi kantu pa ces za deset minuta izbaciti tih tri litara!

  • Zmaj

    2. jul 2014 | 14:21

    Pa dobro mu je rekao, parafraziram: Kod mene je prošle godine pukla cev u kući, pa je bilo strašno a tek kako je bilo Vama. To se zove saosjećanje a ne tješenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA