SKANDAL: Vozač autobusa masturbirao pred učenicama!

 
  • 34

Seksualni predator uhapšen je tokom masturbacije na javnom mestu, a prijavila ga je jedna od devojčica. Vozač se samozadovoljavao na parkingu hotela u Španiji, u kojem su učenici bili smešteni tokom ekskurzije

Hrvatski vozač autobusa uhapšen je u Španiji zbog masturbacije na parkingu hotela. On je u Španiju vozio grupu maturanata iz Dugog Sela, a roditelji su se prepali za sigurnost svoje dece.

- Vozač je pokušao seksualno da zlostavlja jednu devojku, ali ga je uhvatila španska policija. Zbog svega ih sada izbacuju iz hotela - javila se redakciji "Jutarnjeg lista" jedna od majki učenika srednje škole iz Dugog Sela, koji su se već nekoliko dana nalazili na maturskom u španskom gradiću Salelu u blizini Barselone.

“Jutarnji” je kontaktirao i rodbinu drugih učenika koji su par dana ranije krenuli na matursko, a gotovo svi su imali podatak kako je vozač agencije "Molnar travel" iz Bjelovara uhapšen zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, ali niko nije imao precizne podatke.

U policijskoj stanici u španskom gradiću, dežurna policajka je potvrdila da je dan ranije postojala policijska intervencija pokrajinske katalonske policije koja je uhapsila osumnjičenog. Srećom, nije došlo do seksualnog zlostavljanja dece: seksualni predator uhapšen je tokom masturbacije na javnom mestu, a prijavila ga je jedna od devojčica. Masturbirao je na parkingu hotela u kojem su učenici bili smešteni.

Devojčica je šokantan prizor prijavila profesorki, koja je to prijavila policiji, pa se vozač ubrzo našao na saslušanju. Nakon saslušanja je pušten, a nadležni sud će odlučiti hoće li protiv njega podignuti optužnicu ili ne.

U međuvremenu, direktorka škole je konkatirala operatera pa je u Španiju hitno otišao drugi vozač koji je danas posle podne, kao što je bilo i planirano, s ekskurzijom krenuo kući.

- Sva deca su dobro, i na putu su kući. Nastavnici su reagovali kako je i trebalo, a najvažnije je da su svi sigurno - rekla je u telefonskom razgovoru direktorka škole Darinka Svetec.

Ona je iz Hrvatske zbog incidenta dva dana stalno bila u telefonskom kontaktu i sa svojim profesorima u Španiji, ali i s vlasnikom agencije. O incidentu, kaže, ne može da govori dok ne porazgovara s nastavnicima kad se oni vrate, međutim, rekla je da su svi iz Španije krenuli prema planu u Francusku, te da bi se nakon noćenja u Kanu sutra trebalo vratiti u Hrvatsku.

(Telegraf.rs / Izvor:jutarnji.hr)

Video: Ministar policije Ivica Dačić u poseti Makedoniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Killer

    29. jun 2014 | 23:29

    Ja sam iz hrvatske dabogda krepo pedofil !!

  • DNK

    30. jun 2014 | 00:23

    Da li je bitno koje je vere ili nacionalnosti? Zar postoje povlastice za pedofile prema veroispovesti ili geografskom poreklu?! Balkanci, nije ni cudo sto me gledaju cudno kad kazem odakle sam. Ko da nas voli kad sebe ne volimo i ne postujemo?

  • Nole

    29. jun 2014 | 23:34

    Manijak hrvoje manijak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA