POLICAJAC MONSTRUM: Silovao dve žene, pa ih bacio u jezero! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 1

Nakon što je osumljičen da je silovao i ubio dve žene, bivši policajac Stiven Zelih je uhapšen. Bivšeg pripadnika žandarmerije, povezuju sa sadomazohističkim internet forumima

Policajac Stiven M. Zelih (52) iz Milvokija uhapšen je pod optužbom da je odgovoran za smrt dve žene koje su pronađene u kovčezima blizu jezera Ženeva, ranije ovog meseca.

Jedna od njih je Lora Simonson (37) čiji je nestanak prijavljen još u januaru prošle godine, dok telo druge žene još nije identifikovano.

Zelih, kojeg se povezuje sa sadomazohističkim internet forumima, nekada je bio i policajac, a sada radi kao obezbeđenje. Osim toga vlasnik je internet stranice koja nudi pravne savete.

Kada je nestala gospođa Simonson, pojavio se oglas na jednoj stranici u kojem se tvrdilo da je ona mentalno zaostala i da ju je zarobio, mučio i zlostavljao baš Stiven Zelih.

Na oglasu se nalazio i broj telefona koji odgovara onom na njegovoj stranici za pružanje pravnih saveta. Osim toga tamo se našao i e-mail koji je koristio za rasprave na sadomazohističkim forumima.

Tako ispod njegovom imena na stranici 'MasterB SlaveClub' stoji kako je u potrazi za trajnim porobljavanjem što podrazumijeva neograničeno ropstvo, zatvor, izgnanstvo, te zatvaranje u kavez kao životinje. Ričard Virson, otac pronađene žene, rekao je kako je njegova kći objavila oglas u kojem nudi 'esort' usluge. Dodao je i da je još od rane mladosti imala psihičkih problema.

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA