KLINTON: Mrzim Obamu više nego ikog!

 
  • 21

Sukob datira, prema Klajnu, još od 2008. kada je tokom kampanje Obama optužio Klintona da je rasista

Bivši predsednik Amerike Bil Klinton istakao je da mrzi sadašnjeg predsednika Baraka Obamu. To je u svojoj novoj knjizi "Blood Feud" (Krvavi sukob) napisao novinar Edvard Klajn, novinar sa vrlo uglednom karijerom.

- Mrzim tog Obamu više nego ijednog čoveka koga sam ikad sreo. Više nego ijednog čoveka koji je ikad živeo - istakao je Klinton, ako je verovati novinaru i piscu Klajnu.

Neki od detalja iz ove knjige pojavili su se u "New York Postu" i brutalno ocrtavaju odnose dve porodice. To, sasvim sigurno neće pomoći mogućoj novoj kandidaturi bivše prve dame, senatorke Hilari Klinton.

Sukob datira, prema Klajnu, još od 2008. kada je tokom kampanje Obama optužio Klintona da je rasista. Sve je kulminiralo 2011. godine, pre druge Obamine kampanje, kad mu je sugerisano da bi mu Klintonova podrška bila značajna. Barak je tada pozvao Bila na partiju golfa, a Klinton je nekim svojim prijateljima rekao da u tome neće uživati.

Klinton je tada predložio da bi Hilari bila najbolji kandidat za sledeće predsedničke izbore. Bil je insistirao, ali Barak je odbio da priča o tome. Nakon toga, ratne sekire su zakopane, ali kasnije su sukobi ponovo eskalirali.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toplistanadrealista

    26. jun 2014 | 18:04

    Niko vas ne mrzi kao ja........obojicu.

  • BOZA ZEMUNAC

    26. jun 2014 | 17:52

    HA HA PA ZAR JE MOGUCE DA BILI NEKOGA MRZI.

  • Sreten Ranđelović

    26. jun 2014 | 18:59

    Sve kaže da je Klinton rasista. Nema zašto da mrzi Obamu, jr Obama nije bar zasada izvršio agresiju ni na jednu Državu, kao što je to uradio Klinton i to bez odobrenja UN. Kada bi 1999 godine umesto Klintona bio Presednik SAD Obama, verovatno ne bi bila bombardirana SR. Jugoslaviju. Klinton u sebi ima vrlo agresivne gene i ima hinavski nasmeh. Veoma je prepotentan i nije pripravljen za kompromise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA