Pijani Englez pokošen motorom nasred ulice u Brazilu! (VIDEO)

 
  • 2

Sigurnosne kamere snimile su incident koji se dogodio nekoliko časova nakon utakmice koju su igrale reprezentacije Engleske i Kostarike. Prema rečima policajaca koji su izvršili uviđaj, Fišer je bio toliko pijan da nije mogao da objasni šta se dogodilo

Navijač fudbalske reprezentacije Engleske Mark Fišer (25) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći u Belo Horizonteu u Brazilu, kada je na njega velikom brzinom naleteo motor. Fišer je prebačen u lokalnu bolnicu gde su mu konstatovane povrede glave i ruku.

Sigurnosne kamere snimile su incident koji se dogodio nekoliko časova nakon utakmice koju su igrale reprezentacije Engleske i Kostarike. Na snimku se vidi kako Fišer prelazi ulicu van pešačkog, a na njega velikom brzinom naleće motor.

Engleza koji je ostao da leži na asfaltu primetio je jedan taksista koji je pozvao pomoć. Prema rečima policajaca koji su izvršili uviđaj, Fišer je bio toliko pijan da nije mogao da objasni šta se dogodilo.

Pored ovog incidenta, u Brazilu su uhapšena dva Britanca. Jedan je polupao taksi vozilo jer nije mogao da se sporazume sa vozačem, dok je drugi mokraćom polivao prolaznike!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA