Ubio baku, pa leš vozio satima u prtljažniku automobila

 
  • 2

Policija je pokušala da zaustavi automobil kojim je upravljao mladić, ali kako je ignorisao komandu policija mu je presekla put, izvršila pretres automobila i pronašla u njemu telo bake

Brendon Mačeto (18) iz Floride, optužen je za ubistvo svoje bake, čiji leš je pronađen u njenom automobilu. Sumnja se da je mladić nakon ubistva vozao pokojnu Silviju Rozali Šmit (74) u prtljažniku njene Honde.

Nestanak gospođe Šmit prijavljen je u ponedeljak ujutro. Kada je telo pronađeno, optužbe su pale na mladog Mačeta koji već ima krivične prijave i svoju istoriju po pitanju nasilja u porodici.

Jedan od incidenata odnosi se na svađu sa gospođom Šmit, koja je prijavljena 2012. godine, ali je ona odustala od krivičnog gonjenja.

Slučaj ubistva je prijavio komšija koji je primetio sumnjivo kretanje Mačeta ispred bakine kuće i uočio da u automobil unosi teret.

Policija je pokušala da zaustavi automobil kojim je upravljao Mačeto, ali kako je mladić ignorisao komandu, policija mu je presekla put, izvršila pretres automobila i pronašla u njemu telo Silvije Rozali Šmit.

Kako svedoče prijatelji gospođe Šmit, njen unuk je u poslednje vreme živeo u njenoj kući.

(Telegraf.rs / Izvor: Wtsp.com)

 

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA