Srbija na 62. mestu po dobroti prema čovečanstvu, šta mislite na kom su Hrvati i Bosanci?

Istraživanje je podeljeno u sedam kategorija kao što su doprinosi kulturi, nauci, bezbednosti. Za dobrobit u čovečanstvu Srbija zauzima 62. mesto, dok je Hrvatska na 46-oj, a Bosna i Hercegovina na 70-oj poziciji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DD
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Goran Popivoda

    28. jun 2014 | 02:31

    Pa hrvati treba da budu ubedljivo na zadnjem mestu,pa niko u istoriji covecanstva nije imao posebne logore za decu,cak ni Hitler. Smesne su vise price o srpskoj agresiji 90-ih u koje nijedan ozbiljan hrvat ne veruje,kad se zna da je u pitanju bila povampirena NDH,koja je krenula u novi genocid na srbe,a srbi glupi ko uvek nisu znali da se snadju.Neko ovde rece hrvati su vec zaboravili rat,pa naravno kad su dobili 100% svega i kad je amerika ratovala za njih kao i nemacka u 2.s.ratu.Sta cete kukavni hrvati,kad jednog dana niko ne bude hteo da ratuje za vas,pa nece ta amerika vecno postojati.

  • Hrvat iz Svemira

    26. jun 2014 | 21:01

    dakle...ne razumijem zasto se telegraf bas dotakao hrvatske i bosne a nikoga drugog te zasto ovdje ima toliko puno losih komentara protiv hrvatske koje jos ostali 'lajkuju', podrzavaju...najcesce je nesto ovog tipa- ''kako moze Hrvatska biti ispred nas ili visoko na tablici jer klali su, ubijali su (kako god)''...ne znam tko je sastavljao ovu listu i nit' me je briga ali dotako bih se ovih komentara...dakle, kao prvo i najvaznije- svi imamo losu povijest, od amerikanaca do turaka pa sve do kazahstana...vi se doticete necega sto se desilo prije 80tak godina (onda nabijte i njemce na kolac zbog hitlera), cega mi hrvati nismo bas ponosni (svega 0.2% hrvata jos stuje to i recimo ''ponosi'') a ako cemo o tome drzimo se istinitih cinjenica-Ustase, koji su ubijali u Jasenovcu, Staroj gradici itd. isu ubijeali samo srbe, vec sve oni koji se protive fasizmu, nacizmu itd. a da ne spominjem da ste istim udarcem uzvratili takozvanim ''Kriznim putom'' gdje je ubijeno vise stotina tisuca hrvata te osim toga domovinski rat je tu, gdje ste ubijali i silovali sve sto se micalo i bilo zivo...no koliko ja vidim, ovdje u hrvatskoj, domovinski rat se spominje samo na godisnjici, te kada se spomenu srbi, prvo cega se sjetimo je djokovic i vidic te ja osobno imam dosta prijatelja koji su srbi, i ovi komentari da se srbin ne bi mogao prosetati zagrebom su krivi...dolaze srbi cesto u zagreb, dolaze na ljetovanja na jadran vrlo cesto i ne moraju se bojati kada su u hrvatskoj...ali isto tako ja mislim da se hrvat ne bi mogao prosetati srbijom a sudeci po vasim komentarima- kako se hrvati slobodno secu srbijom- zakljucujem da su obje strane stekle krivi dojam...ove vijesti o vukovaru i cirilici morate shvatiti jer idioti to negiraju i vide samo lose u tome...to sto se borimo protiv cirilice u vukovaru, pa kako ne bi ? za taj grad smo se borili prije 20-tak godina to je zadnje mjesto u kojemu zelimo bilo sta tako...a ne znam da li znate da u mnogim mjestima ima natpisa na cirilici...pustite povijest gledajte buducnost da sredimo odnose vec mi je muka ovakvih prepucavanja na internetu...i ako mi sad kazete kako sam iskompleksiran i sto radim na srpskom sajtu, zavrsio sam ovdje jer je to moj frend objavio (koji je srbin) a i kako vi znate kakvi su hrvati kad nikad niste bili u hrvatskoj (ovi pojedinici sa sajta) kako mozete doci do takvohg zakljucka

  • Mehmed

    26. jun 2014 | 20:48

    Kako mi koji djavo da doprinosimo covecanstvu kad nemamo hljeba da jedemo. Drugi nam sudbinu kroje i diktiraju umesto nas, cudi me da Bosna nije na zadnjem mestu......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA