AGENCIJA ZA PRIVATIZACIJU: Na bolovanju čak 183 od 300 menadžera!

 
  • 11

Od ukupno 300 zaposlenih, mesečno je "bolovalo" njih 70. Pojedini menadžeri su odsustvovali sa posla, u proseku svakog drugog dana

Više od polovine zaposlenih u Agenciji za privatizaciju bilo je na bolovanju u poslednjih šest meseci što je državu koštalo tri miliona dinara.

Kada je nova direktorka Agencije, Vida Uzelac, uvela obavezu elektronske prijave dolaska i odlaska sa posla, među zaposlenima u toj državnoj instituciji se dogodila misterija - za šest meseci zabeležena su 183 bolovanjai to bez odsustva 18 trudnica i porodilja, piše "Blic".

Od ukupno 300 zaposlenih, mesečno je "bolovalo" njih 70, a pojedini menadžeri su odsustvovali sa posla, u proseku svaki drugi dan. 

Prvi talas bolovanja zabeležen je pred kraj prošle godine, kada je trebalo raditi više nego obično i finalizirati zadatak prikupljanja ličnih karata preduzeća u restrukturiranju. Drugi talas je zabeležen nakon pooštravanja radne discipline i stroge evidencije radnog vremena zbog čega je Vida Uzelac napisala 80 disciplinskih kazni.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karadjordje

    25. jun 2014 | 00:59

    Postavljeni po partijskoj direktivi, kao prvo zapislenje ali jaki kao bogovi, niko im ne moze nista. Uz kombinacije+ dobra plata potrebno im je slobodno vreme da uzivaju. A raja crkava. Decko, nije fer!

  • Kimi

    25. jun 2014 | 01:21

    Otkazi!

  • Haha

    25. jun 2014 | 01:02

    Dobro je to zanimanje Menadzer, a govorise mi idi u skolu.......e gde ima da se kupi diploma za ove menadzercice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA