DRUGO POGLAVLJE EPSKE TRILOGIJE: Kako da dresirate svog zmaja

 
  • 0

Predrag Vasić, Danica Maksimović, Aleksandar Srećković – Kubura i Marko J. Kon predstavljaju samo deo ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji ovog filma

Uzbudljivo drugo poglavlje epske trilogije "Kako da dresirate svog zmaja" vraća nas u fantastični svet Štucka i Bezubog na ostrvu Berk, pet godina nakon što su se zmajevi i Vikinzi uspešno pomirili.

Dok Astrid, Šmrkavko i ostali članovi ekipe stalno izazivaju jedni druge u trkama zmajeva, novom omiljenom kontaktnom sportu na ostrvu, nerazdvojni Štucko i Bezubi krstare nebom otkrivajući nove svetove.

Nakon što u jednoj takvoj ekspediciji otkriju tajnu ledenu pećinu, kuću stotina novih zmajeva i njihovog misterioznog vođe, dvojica prijatelja naći će se u centru bitke kojoj je cilj da se zaštiti mir. Jedino ako udruže snage njih dvojica imaju snagu da promene budućnost zmajeva i ljudi.

Predrag Vasić, Danica Maksimović, Aleksandar Srećković – Kubura i Marko J. Kon predstavljaju samo deo ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji ovog filma i tako pozajmila glas glavnim junacima, dok režiju potpisuje Milan Antonić.

- Ovo je stvarno fantastično! To ne kažem samo zato što sam i ja bio deo ekipe, već zato što je film ostavio stvarno neverovatan utisak na mene. A 3D tehnologija je fenomenalna - kaže Predrag Vasić, koji nije mogao da sakrije svoje oduševljenje s obzirom na to da mu je ovo prva sinhronizacija.

Predrag takođe naglašava kako mu je bila velika čast da radi sa rediteljem Milanom Antonićem, kao i sa glumicom Danicom Maksimović.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Radeta Šerbedžije sa orkestrom Zapadni kolodvor u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA