MAPA SLIKANJA: Ovo su omiljena mesta za fotografisanje u Srbiji! (FOTO)

U Beogradu su najpopularnija mesta za slikanje Vračar, odnosno Hram Svetog Save, Knez Mihailova ulica, Kalemegdan i Dorćol. U Novom Sadu omiljene destinacije za fotkanje su Petrovaradin i Most slobode, a u Nišu Tvrđava, Kej, kao i Čegar

  • 5

Internet gigant "Gugl" objavio je "Mapu slikanja", odnosno servis na kome možete videti koja se mesta u svetu koriste kao omiljena za fotografisanje, Na globalnom nivou, najpopularnija je Evropa, a slede Severna i Južna Amerika.

U Evropi najpopularnije destinacije su prestižni turistički centri u Francuskoj, Španiji, Italiji i Velikoj Britaniji. Iako zastajemo za njima, i Srbija ima svoja omiljena mesta u kojima se najviše fotografiše, a prednjače Beograd, Niš, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica i Zlatibor.

U Beogradu su najpopularnija mesta za slikanje Vračar, odnosno Hram Svetog Save, Knez Mihailova ulica, Kalemegdan i Dorćol. U Novom Sadu omiljene destinacije za fotkanje su Petrovaradin i Most slobode, a u Nišu Tvrđava, Kej, kao i Čegar.

"Mapa slikanja"  sadrži oko 15.000 najfotografisanijih mesta u svetu, a napravljena je uz pomoć poznatog servisa za fotografije Panoramio.

Ukoliko i vi želite da otkrijete koja su omiljena mesta za slikanje u vašoj okolini, možete to uraditi ovde.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    27. jun 2014 | 15:39

    U ovoj maloj zemlji ima mnogo lepših mesta za slikanje .Samo treba to pokazati ljudima.Dosta na je više Beograda .

  • TRJOVAN

    27. jun 2014 | 15:28

    Wc no. 1.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA