SAD: Let kasnio zbog tuče stjuardesa!

 
  • 0

Neposredno pre leta stjuardesa saopštila putnicima da će se avion srušiti. Pre toga se sa koleginicom potukla oko razglasa

Jedna od stjuardesa kompanije "Ameriken erlajns" napravila je pravu pometnju u avionu kada je saopštila putnicima da će se letelica srušiti!

Ona se neposredno pre toga potukla s koleginicom oko kontrole nad razglasom. Da bi savladali stjuardesu, putnici su morali da je vežu za sedište. Nakon sat vremena avion je poleteo.

Incident se dogodio u trenutku kada se avion pripremao da poleti sa aerodroma "Fort Vort" u Dalasu za Čikago.

- Nećemo poleteti. Imamo tehničke poteškoće. Kapetane, nisam odgovorna ako se ovaj avion sruši - uzviknula je stjuardesa.

U početku je putnicima cela situacija bila smešna, ali je ubrzo počela da ih hvata panika jer nisu znali šta se dešava. Kada su shvatili da su se dve stjuardese potukle otimajući se za kontrolu nad razglasom, oni su se umešali i savladali stjuardesu, vezavši je za sedište.

- Udarala je i vrištala -  ispričali su putnici. Oni kažu da je bilo potrebno nekoliko ljudi da je obuzdaju.

Nakon povratka aviona do aerodromske zgrade, stjuardesa i njena koleginica, koja je zadobila povrede u tuči, odvezene su u bolnicu. Nakon izmene letačkog osoblja, putnici su nastavili let istim avionom.

Zasad nije poznato zbog čega je stjuardesa tako reagovala, ali je jedan od putnika rekao novinarima da su mu članovi posade objasnili da ta žena pati od bipolarnog poremećaja i da je prestala da pije lekove, što je dovelo do takvog ponašanja.

(M. Stojanović)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA