GOLA GUZA NA PROZORU: Izazvala sudar dok se sunčala! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 19

Do saobraćajke je došlo kada su dva vozača jednostavno prestali da gledaju na put ispred sebe, zagledavši se u primamljivu golu ženu na prozoru trećeg sprata u Beču

Austrijanka koja se gola sunčala na prozoru na trećem spratu zgrade u Beču, mamila je poglede znatiželjnih prolaznika, a zbog toga se dogodio i jedan sudar.

- Kada sam je video, mislio sam da me je sunčanica udarila - kaže student Gregori Šakali koji je uslikao ženu dok se sunčala.

Motociklista Mihajl Kinast, kaže da je vozio kada je ispred njega došlo do sudara dva automobila, jer su vozači prestali da gledaju na put zagledavši se u mladu golu ženu.

- Čuo sam kako je vozač iz udarenog automobila pitao drugog da li gleda gde vozi, na šta mu je ovaj zatražio oproštaj uz izgovor da mu je žena na prozoru omela pažnju. Na to mu je udareni čovek odgovorio "A, razumem te u potpunosti" - ispričao je Kinast.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zena

    18. jun 2014 | 11:24

    Boze svastaaaaaa, kao da nikad nisu videli golu zenu u zivotu. -.-

  • Shone

    18. jun 2014 | 11:34

    Ovo je slika od prosle godine. Navadila se mala

  • Angie

    18. jun 2014 | 12:34

    Hahaha svaka joj cast!!! Mozda bi i ja napravila udes da sam je videla. Stace zena kada nema balkon, bar je improvizirala i snasla se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA