PONELA GA EUFORIJA: Meksički narko-bos uhapšen u Riju

 
  • 4

Brazilska policija je na aerodromu uhapsila vođu jednog narko-kartela iz Meksika, koji se nalazi na Interpolovoj poternici. U trenutku hapšenja, čekao je avion za Fortalezu i utakmicu Svetskog prvenstva između Meksika i Brazila

Neimenovani meksički narko-bos uhapšen je na aerodromu u Rio de Ženeiru gde je čekao avion za Fortalezu i utakmicu Svetskog prvenstva između Meksika i Brazila.

Nepoznatog šefa jednog od brojnih meksičkih narko-kartela je verovatno ponela fudbalska euforija, jer je došao u Brazil uprkos saznananju da ga traže Sjedinjene Američke Države i da se nalazi na Interpolovoj poternici.

Brazilska policija je postupila prema međunarodnoj poternici i uhapsila 49-godišnjaka, koji je na SP u Brazil došao sa suprugom i dva sina.

Iz brazilskog Ministarstva unutrašnjih poslova je saopšteno da je Meksikanac pre nekoliko dana prešao granicu iz Argentine i da je od tada bio praćen.

(Telegraf.rs / Hina / Foto - Ilustracija)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA