MIHAJLOVIĆ: Osim mosta Zemun - Borča sve drugo kasni!

 
  • 7

- Gotovo da nema projekta u Srbiji koji ne beleži kašnjenje. Negde je to delom opravdano, ali u većini slučajeva nije - rekla je ministarka Zorana Mihajlović

Svi projekti izgradnje putne infrastrukture kasne, osim gradnje mosta Zemun-Borča, kaže ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Ona je u Skupštini Srbije rekla da je ministarstvo imenovalo ljude koji su zaduženi da identifikuju problem i realno odrede šta i gde može da se ubrza.

- Gotovo da nema projekta u Srbiji koji ne beleži kašnjenje. Negde je to delom opravdano, ali u većini slučajeva nije - rekla je Mihajlović.

Ministarka je istakla da su Koridori Srbije do sada iskoristili oko 300 miliona evra od 1,2 milijarde kredita koji su im na raspolaganju, dok Putevi Srbije nisu iskoristii oko 30 miliona evra.

Mihajlovićeva je navela i da je šteta od poplava na putevima u Srbiji oko 60 miliona evra, od čega je šteta na državnim putevima 40 miliona, a na lokalnim 20 miliona evra.

- Dogovor je da do 1. oktobra sva oštećenja budu popravljena - rekla je ona i dodala da će se raditi po priritetima.

Mihajlovićeva je kazala i da se sada radi na tome da se obezbedi nesmetan transport malina i da će se raditi na tome da se omogući da školska godina počne bez problema.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Manifestacija „Edukativni i kreativni dani za porodice i lica sa retkim bolestima“

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    17. jun 2014 | 17:15

    Kasne zato sto kradu pojedinci,obmanjuju narod,korumpirana drzava..Kinezi kad prave nista ne kasni! Zapitajte se zasto sve kasni gde drzava umesta prste??

  • bojan

    17. jun 2014 | 17:15

    Pa Vi u izbornoj kampanji rekoste da ce sve brze da ide kad dobijete vlast, sta sad!?

  • Dragan

    17. jun 2014 | 18:37

    Hahahahaha I most kasni uveliko,uzimate pare od kineza a radnici ne primaju plate.Sram vas bilo!!!! Pozdrav od radnika sa mosta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA