Ubio se ruski oficir zadužen za borbu protiv korupcije!

Boris Kolesnikov, bivši zamenik šefa odeljenja za borbu protiv korupcije u ruskom ministarstvu unutrašnjih poslova, jedan je od više od 10 osoba uhapšenih zbog zloupotrebe položaja

  • 5

Ruski oficir zadužen za borbu protiv korupcije, uhapšen zbog zloupotrebe položaja, skočio je danas sa šestog sprata zgrade u kojoj je ispitivan i poginuo, saopštili su zvaničnici.

Incident se dogodio kada su Borisu Kolesnikovu skinute lisice pošto je zatražio da ode u toalet za vreme ispitivanja, saopštio je Istražni komitet, a preneo AFP. Kako se navodi u saopštenju, oficir je umro od zadobijenih povreda.

Kolesnikov, bivši zamenik šefa odeljenja za borbu protiv korupcije u ruskom ministarstvu unutrašnjih poslova, jedan je od više od 10 osoba uhapšenih ranije ove godine zbog zloupotrebe položaja. Oni su optuženi za prekoračenje ovlašćenja, za šta je predviđena kazna do 10 godina zatvora.

Istražni komitet je saopštio da je Kolesnikov "dva puta pokušao da se ubije tokom hapšenja". Advokat Kolesnikova prošlog meseca rekao je medijima da je njegov klijent hospitalizovan zbog povrede glave, čiji uzrok nije bio poznat.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vr 46

    16. jun 2014 | 19:20

    Pre ce biti da su ga bacili, sto je sigurno sigurno je, jer bi mogao u suprotno da napreduje u sluzbi, ko sto je slucaj u nekim zemljama, nemogu da se setim sad momentalno tih zemalja???

  • CCCC

    16. jun 2014 | 19:11

    Namestili mu, nekomr stao na prst.

  • Pravda

    16. jun 2014 | 21:49

    Pa kad je u rusiji samo kriminal lopovi beda nema se para i sami teroristi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA