ŠUMADIJSKI RAMBO: Oduzeto mu 74 puški, revolvera i pištolja! (FOTO)

 
  • 49

M. Č. iz Kragujevca u svojoj kolekciji oružja imao je 20 puški, od čega 13 automatskih, 20 revolvera, 21 pištolj, kao i 15 vojnih noževa-bajoneta

Kragujevačka policija zaplenila je od žitelja ovog mesta, M. Č. (43), skoro 90 komada oružja! U svom arsenalu on je imao puške, revolvere, pištolje i noževe!

"Šumadijski Rambo" otkriven je tokom zaplene na dve lokacije, koje je policija sprovela u sredu. Zaplenjeno je 20 puški, od čega 13 automatskih, kao i 20 revolvera i 21 pištolj. Pored vatrenog oružja pronađeno je i 15 vojnih noževa-bajoneta, kao i 55 okvira za automatsku pušku i pištolj.

Prema nezvaničnim informacijama, oružje je zaplenjeno u kući i pomoćnim prostorijama ovog Šumadinca. M. Č. je, po svoj prilici, pasionirani ljubitelj oružja, a u njegovoj nelegalnoj kolekciji našli su se i stari primerci. Kolekcija je u tajnosti čuvana po kartonskim kutijama.

Protiv Šumadinca M. Č. (43) u Osnovnom javnom tužilaštvu podneta je krivična prijava zbog sumnje za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Pored ilegalnog, od M. Č. oduzeto je i oružje koje je imao u legalnom posedu.

(M. R.)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    12. jun 2014 | 15:42

    Ukrali ste coveku kolekciju oruzija, ukupna vrednost tih oruzija ide preko 50 hiljada evra. Kakva policija , ovo je cista kradja.

  • Kimi

    12. jun 2014 | 15:32

    Pametna ova nada milicija, mozda je planirao teroristicki napad na srbiju.. ccccc.. pa zar nije ocigledno da je oruzije kolekcionarsko? Uz to, ko zna da li radi uopste? Bolje vam je da poduzimate oruzije od pravih krimosa! Pavijani!

  • TiŽu

    12. jun 2014 | 15:33

    Čovjeku je posjedovao samo oružje iz drugog svjetskog rata. Znači bio je čisti kolekcionar i nije imao ništa novije proizvodnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA