JEZIVO: Kamionom pregazio učenika (17), a onda pobegao!

 
  • 23

Maloletni srednjoškolac M. D. (17) iz Požarevca, nastradao je kada je na njega, pod okriljem mraka, naleteo kamion. Povrede su po njega, nažalost bile kobne

Beživotno telo maloletnog srednjoškolca M. D. (17) iz Požarevca, pronađeno je u ponedeljak veče oko 22.50 pored puta u blizini naselja Ljubičevo, kod obilaznice za Zabelu.

Policijskom istragom utvrđeno je da je tinejdžer nastradao kada ga je udario kamion, čiji je vozač nakon saobraćajne nesreće pobegao.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg lista, dečak se u trenutku tragedije vraćao iz Dubravice u Požarevac, kada je na njega, pod okriljem mraka, naleteo kamion. Povrede su po srednjoškolca, nažalost bile kobne.

Požarevačka policija je apelovala na građane koji imaju bilo kakva saznanja o ovoj nesreći, da to prijave najbližoj policijskoj stanici.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak spasavanje dva planinara na planini Kablar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љути Четник

    10. jun 2014 | 23:07

    STA SE DESAVA NA SRPSKI PUTEVIMA, BOZE DOKLE VISE, BOZE SMILUJ SE MA NAS I OPROSTI NAM GREHE, NE DOZVOLI OVO VISE! Molimo se za nas narod

  • VLADO

    10. jun 2014 | 23:41

    Cudo jedno u Srbiji sta se desava posle one muke od poplava svaki dan nevine zrtve I to sve omladina a policajci svercuju drogu . PRITEGNI VUCICU TVOG MINISTRA POLICIJE I PROMIJENITE KRIVICNI ZAKON ZA OVE BAHATE I PIJANE VOZACE PO 40 ZATVORA PA DA VIDIS KAKO CE POSTOVAT PROPISE .

  • Nenad

    10. jun 2014 | 23:07

    Naci pseto i na dozivotnu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA