MLADIĆ (21) POKUŠAO DA SILUJE DEČAKA: Ako nećeš, ubiću te!

 
  • 12

Tomica U. osumnjičen je da je, preteći nožem, pokušao da siluje maloletnog N. S. iz sela Samarinovac

Više javno tužilaštvo u Prokuplju podiglo je optužnicu protiv Tomice U. (21) iz sela Samarinovac u opštini Žitorađa. Sumnja se da je on krajem aprila ove godine, u večernjim satima, na seoskom putu Voljčinac-Samarinovac, pokušao uz upotrebu sile da obljubi maloletnog N. S. iz istog sela.

- Tomica je preprečio biciklom put maloletnom N. S. i kada se on zaustavio uhvatio ga je za ruku, izvadio nož iz unutrašnjeg džepa, pokazao uplašenom dečaku i rekao: "Sad ću da te silujem, ako ti nećeš ubiću te". Zatim ga je gurnuo u rupu koja je bila pored puta a onda i on skočio za njim. Oborio ga je na kolena i naredio mu da skine donji deo trenerke, svukao svoje pantalone do kolena i prišao mu s leđa s namerom da izvrši izjednačen čin sa obljubom, pederastiju – kaže za "Blic" izvor iz Tužilaštva.

Dečak se sve vreme branio i u jednom trenutku uspeo je da se otrgne napadaču. Pobegao je do kućegde je sve ispričao ocu. On je slučaj prijavio policiji. Tomica U. je odmah uhapšen, a nakon isteka pritvora od 30, pritvor mu je produžen za još 30 dana. On nije negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret, ali se branio time da je samo hteo da zaplaši dečaka jer ga je ranije opsovao.

Tomica U. je od ranije poznat policiji i više puta osuđivan za razna krivična dela. Zbog nasilja u porodici kaznu je izdržavao u KPD u Kruševcu. Za krivično delo koje mu se stavlja na teret, propisana kazna je od 5 do 15 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    10. jun 2014 | 17:30

    Puno srece sa cimerima na robiji

  • kimi

    10. jun 2014 | 18:16

    Frajeru dobices se.s u zatvoru svaki dan!

  • MIROSEMBERAC (Bec)

    10. jun 2014 | 17:51

    Vise puta bio osudjivan, bio u KPD Krusevac i jos se nije promenio - e sad gospodo Sudije lepo ga osudite na 15 godina plus inkluziv tucanje kamena ili neki drugi za drzavu koristan rad pa kad izadje dooooobro ce da razmisli oceli drugi put tako sta ponoviti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA