RUŽNA STRANA BRAZILA: Deca za vreme SP u fudbalu prodaju telo za 3 evra! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 11

Makroi i dileri se slobodno šetaju po ulicama gradova koji će biti domaćini Svetskog prvenstva, sigurni da policija neće da reaguje. Deca, koja su u svetu prostitucije, žive u prljavištini i bedi, dok su istovremeno drogirani i eksploatisani od strane narko-dilera i makroa

Deca uzrasta od 10 godina su prinuđena da prodaju svoja tela na ulicama Brazila da bi zaradili nešto novca tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, koji počinje za dva dana!

Ekipa "Sandej Pipl" je videla kako ta deca žive u prljavištini i bedi, dok su istovremeno nadrogirani i eksploatisani od strane narko-dilera i makroa. Očekuje se dolazak 60.000 stranaca i tada će dečija patnja biti još gora.

Reporter britanskog "Mirora", Mark Viliams-Tomas, odleteo je u grad Resife, koji se nalazi na severoistoku Brazila, da bi intervjuisao decu koja se nalaze u začaranom krugu dečije prostitucije. Prošla ga je jeza kada je video na stotine očajnih mališana.

Makroi su im naredili da nose odeću i šminku da bi izgledali starije, a lokacija će im biti blizu hotela gde će odsesti navijači. Svako od njih šmrče bocu sa industrijskim lepkom, da bi zaustavili glad. Sada su u još većem strahu za svoje živote, jer je prošlog meseca ubijena četrnaestogodišnja prostitutka. Njeno telo je bačeno na ulici, a ubio ju je čovek koji je odbio da plati za seks.

Trgovina mladih dečaka i devojčica na ulicama se dešava ispred "nosa" policije, u državi koja je sedma na svetu po ekonomskom bogatstvu. Sa svojim plažama koje prosto mame - Resife je peti najveći grad u Brazilu i jedan od domaćina Svetskog prvenstva.

Sa obiljem droge i seksualno zlostavljane dece, ovaj grad nije jedini primer. Takva situacija je u celom Brazilu. Čim turisti slete na aerodrom, taksisti ih vode na mesta na kojima se kupuje droga ili seks. Dok se voze, mogu da vide decu koja sede na trgovima, na mestima na kojima se okupljaju navijači. Ono što je zaprepastilo reportera jesto to koliko su ta deca mlada, a uspeo je da priča sa tri devojčice o njihovom životu u svetu prostitucije.

Lorisa ima 13 godina i dok je pričala udisala je lepak iz flaše.

- Udisanje lepka me umrtvi i to mi pomaže da ne osetim glad, jer onda ne moram da jedem. Pomaže mi i da se izborim sa nasiljem i opasnostima na ulicama - rekla je devojčica.

Rafaela (13) je rekla da za seks naplaćuje oko 3,5 evra i ispričala je zastrašujuću priču o tragičnoj sudbini njene "koleginice" Mikele (14).

- Mikela je ubijena na dan kada je policija štrajkovala. Čovek je pokupio na stanici metroa i imala je odnose sa njim. Ali, nakon toga je odbio da joj plati, ubio je i bacio njeno telo na ulicu. To se desilo pre par nedelja - kazala je Rafaela.

Policija, na žalost, nije uspela da pronađe počinioca. Dok je razgovarao sa decom, prolazila su policijska kola koja se nisu ni zaustavila. Makroi i narko-dileri se slobodno šetaju ulicama, sigurni da policija neće da reaguje. Kaljiem (14) je ispričala da je sa 11 godina počela da prodaje svoje telo i da je redovni korisnik "kole" - mešavina kanabisa i krek-kokaina.

- Tata mi je mrtav, a majka je u skloništu sa ujnom i devetoro dece - rekla je devojčica i dodala da ostatak familije zna da živi na ulici i da prodaje svoje telo za novac.

Ono što je još šokantnije je činjenica kako one opisuju svoj život, kao da je sve savršeno normalno i prihvatljivo. Droga se koristi u velikim količinama, dok se zemlja bori sa "epidemijom" krek-kokaina.

Britanski reporter je pričao i sa komandantom policije. Pitao ga je kada su rešili poslednji slučaj vezan za dečiju prostituciju, ali on nije mogao da se seti jer je to bilo odavno. Očigledno je da brazilska policija ne može da se izbori sa razgranatim lancem dečije prostitucije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demokratija

    11. jun 2014 | 00:46

    Brazil je bio primitivna sredina, društvo opterećeno katoličkim dosadnim moralom. Onda sam stigla ja i donela slobodu tom, moralnim stegama napaćenom narodu. Prvo sam proširila ljudske slobode i prava, podstakla homoseksualizam i transeksualnost, oslobodila sve poroke koje ljudi poželeti mogu. Ovo što vidite je samo "kolateralna šteta" jer znate da ja ne biram sredstva i ne žalim žrtve, meni je samo bitno da ostvarim cilj. Tako je i Brazil postao moj dom.

  • Idi begaj

    10. jun 2014 | 23:29

    Ooo,Srbijo,obećana zemljo-ne daj se!!!

  • Nije bitno

    10. jun 2014 | 23:46

    Jadna djeca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA