Fatalne ljubavi srušile most u Parizu

 
  • 4

Ograda Mosta umetnosti u francuskoj prestonici srušila se od težine katanaca koje turisti kače kao simbol ljubavi. Most na Seni je evakuisan iz bezbednosnih razloga

Pariski most na Seni, čija se ograda sinoć srušila od težine katanaca koje turisti kače kao simbol ljubavi, evakuisan je sinoć iz bezbednosnih razloga, saopštile su gradske vlasti.

Ograda Mosta umetnosti srušila se, na sreću, na deo mosta a ne u reku Senu, kojom plove turistički brodići. Niko nije povređen u incidentu. Incident je oživeo polemiku o Mostu umetnosti na kojem turisti redovno kače katance.

Gradske vlasti su ranije navele da će ukloniti katance, a i sami turisti nisu svi blagonakloni prema katancima. Neimenovani turisti su u aprilu na ogradu okačili peticiju osuđujući takvu praksu.

Most bi već 9. juna trebalo da bude opet otvoren za posetioce. Da li će ograda izdržati još jedan nalet ljubavi, katanaca i talasa turista, pokazaće vreme.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    9. jun 2014 | 11:35

    Da je ljubav jaka, primera je dosta. Ljubav rusi, cak, i ogradu - mosta...

  • BALKANSKI SPIJUN

    9. jun 2014 | 12:34

    Pao od tezine bas pred danasnju premijeru na RT!!! Tezina Lanaca by Boris Malugarski :) ......Vjazma je slobodna -Vjazma je pala, salji dalje ;)

  • ZEMUN

    9. jun 2014 | 14:43

    Padoše sad sve te ljubavi u vodu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA