KAO NA FILMU: Trojica opasnih kriminalaca helikopterom pobegli iz zatvora

 
  • 4

Jedan od begunaca je bio vođa velike narko-bande razbijene 2010. godine, dok su druga dvojica bili njegovi podređeni. Svu trojicu povezuju i s motociklističkom bandom Hells Angels

Tri osobe pobegle su helikopterom iz zatvora u gradu Kvebeku u Kanadi, što je za dve godine drugo takvo bekstvo, saopštila je policija. Beg je očito bio pomno planiran i sjajno organizovan, s obzirom da je po Ivesa Denisa (35), Denisa Lefebvrea (53) i Sergea Pomerleaua (55) došao helikopter.

O samom bekstvu zasad nema puno detalja, osim da je helikopter bio zelene boje. Prema izveštajima lokalnih medija, Pomerleau je bio vođa velike narko-bande razbijene 2010. godine, dok su druga dvojica begunaca bili njegovi podređeni. Svu trojicu povezuju i sa motociklističkom bandom Hells Angels.

Policija je sinoć navela da je helikopter krenuo prema zapadu. Na Tviteru su kasnije objavljena imena dvojice begunaca, a onima koji ih vide savetuje se da im se ne približavaju i da odmah kontaktiraju policiju.

U martu prošle godine dvojica zatvorenika takođe su pokušala da uz pomoć helikoptera pobegnu iz zatvora u Kanadi, ali su ubrzo uhvaćeni zajedno sa onima koji su ukrali letelicu.

(Telegraf.rs / Foto-ilustracija)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA