Prevrnuo se automobil sa 8 muškaraca, jedan poginuo

 
  • 6

Zbog neprilagođene brzine, vozač (32) je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i prvo je udario u zaštitnu metalnu ogradu, potom u rasvetni stub, a nakon toga se automobil prevrnuo na bok

Zbog velike brzine jutros se u Splitu prevrnuo automobil, a u toj nesreći jedna osoba je poginula, jednoj je život ugrožen, četiri su zadobile lakše povrede, dok su dve osobe bez povreda.

Splitska policija je potvrdila da se u trenutku nesreće, koja se dogodila noćas u 2,30 sati, u automobilu marke "hjundai" nalazilo osam muškaraca. Zbog neprilagođene brzine, vozač (32) je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i prvo je udario u zaštitnu metalnu ogradu, potom u rasvetni stub, a nakon toga se automobil prevrnuo na bok.

Na mestu nesreće poginuo je 31-godišnjak, a pet povređenih je kolima Hitne medicinske pomoći prebačeno u splitsku bolnicu. Tamo su jednom od njih utvrđene teške i po život opasne telesne povrede, zbog kojih je smešten na Jedinicu intezivnog lečenja u Kliničkom bolničkom centru Split.

Vozač i svih sedam putnika u vozilu splitskih registarskih tablica su sa šireg područja Splita i starosti su od 24 do 32 godine.

(Telegraf.rs / Izvor:index.hr / Foto-ilustracija)

Video: Beogradski odred Žandarmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    8. jun 2014 | 15:33

    Osmoro njih u autu za petoro???

  • iii

    8. jun 2014 | 12:54

    A sto bi nas u Srbiji interesovala saobracajna nesreca u Splitu?

  • Zzz

    8. jun 2014 | 12:53

    Da li Vam je neko javio da nismo više ista država?Po čemu je nama ova vest bitna?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA