Obama žvakao žvakaću gumu tokom sviranja Marseljeze! (VIDEO)

 
  • 24

Korisnici Tvitera objavili su kako Obama "sramno" i "vulgarno" žvaće, dok je jedan korisnik oslovio američkog predsednika kao "mangup"

Društvene mreže bavile su se danas američkim predsednikom Barakom Obamom koji je viđen da žvaće žvakaću gumu dok je svirala "Marseljeza" na svečanoj ceremoniji obeležavanja 70-godišnjice Dana D u Normandiji.

"Obama hoćete li i kolu dok žvaćete žvaku, dok se Marseljeza (francuska nacionalna himna) svira"; "Kraljica (britanska kraljica Elizabeta) stiže, a vi Obama žvaćete zvakaću gumu", navela su dva korisnika tvitera, prenela je agencija AFP.

Korisnici tvitera objavili su kako Obama "sramno" i "vulgarno" žvaće, dok je jedan korisnik oslovio američkog predsednika kao "mangup".

Američki lider se suočavao sa sličnim napadima na društvenim mrežama pošto je viđen da žvaće zvakaću gumu na sahrani južnoafričke legende u borbi protiv aparhejda i bivšim predsedniku države Nelsonu Mandeli u decembru.

Obama se suočava se aktuelnom bitkom ostavljanja cigareta i često žvaće nikotinske žvaku da bi oterao žudnju za cigaretima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Porodice gardista ubijenih na Topčideru položile vence na mestu njihovog stradanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaš novinar

    7. jun 2014 | 08:02

    Nekulturan je kao i velika većina Amera....

  • DD

    7. jun 2014 | 08:47

    TO JE DOKAZ KOLIKO MU JE STALO DO PROSLAVE. A I PUTIN GA IZNERVIRAO PA MU NIJE SVEJEDNO. NIJE LAKO KAD TI SE IMPERIJA URUŠAVA IZNUTRA. !!!!!

  • jery

    7. jun 2014 | 07:54

    mislite da je slucajno?? varate se... to je njegov stav... on je svetski serif...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA