I ON JE HEROJ IZ OBRENOVCA: Pas preživeo nakon što je proveo 12 dana na krovu šupe! (FOTO)

 
  • 11

Nakon skoro dve nedelje provedene na krovu, mali mešanac je spasen i sad je na sigurnom. Poplave su odnele mnogo života, ali ovaj mališan je nekako uspeo da preživi

Pas koji je proveo čitavih dvanaest dana na krovu šupe u Obrenovcu, uspešno je spasen. Kuca je ostala zarobljena kad su počele ogromne poplave i nivo vode je dosezao do krova građevine.

Uspeo je da se popne na krov i preživi skoro dve nedelje, dok mu nije ukazana pomoć. Čovek koji ga je pronašao i izbavio je Zoran Bošković iz Beograda, koji je spasao veliki broj životinja, tokom katastrofe koja je pogodila našu zemlju.

- Nivo vode dostigao je krov šupe, pa se mališan popeo i ostao na njemu, boreći se za život. Kad smo ga pronašli, bio je u lošem stanju, ali sad se nalazi u azilu na Avali i potpuno se oporavio. Želeo bih da apelujem na pomoć ugroženim životinjama, jer se nije dovoljno obraćala pažnja na njihovo spasavanje. Sada im je potrebna hrana i smeštaj i svako ko je zainteresovan, trebalo bi da pomogne - rekao je za Telegraf Zoran Bošković.

(Telegraf.rs)

Video: Dete palo sa trećeg sprata u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    6. jun 2014 | 18:53

    To care preziveo si. ..

  • Старший сержант

    6. jun 2014 | 19:52

    Posle će se utvrditi da je dok je "preživljavao" pojeo kokoške i biće satanizovan. Kod nas heroji kratko traju...

  • misger

    6. jun 2014 | 19:06

    Bravoooo kucoooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA