GDE ĆE MU DUŠA: Terao psihički obolelu suprugu na prostituciju, pa je prodao!

 
  • 21

R. R. je osuđen na četiri godine i mesec dana zatvora jer je suprugu podvodio muškarcima za 1.000 dinara, a kasnije je terao na seks s više mušterija istovremeno, od čega je žrtva zadobila teške telesne povrede

Viši sud u Beogradu osudio je R. R. na četiri godine i mesec dana zatvora zbog prinude svoje supruge na bavljenje prostitucijom, saopštilo je udruženje Atina.

Žrtva, koja je korisnica programa ove nevladine organizacije, je ranije u više navrata bila lečena u psihijatrijskoj ustanovi.

Na tri godine i šest meseci zatvora osuđen je D. Đ. kome je R. R. nakon izvesnog perioda prodao svoju suprugu, a on je nastavio da je podvodi kako bi došao do novca, navodi ovo udruženje.

Naime, u periodu od avgusta do oktobra prošle godine R. R. je uz zloupotrebu poverenja doveo svoju suprugu u Beograd u navodnu potragu za poslom, međutim. počeo je s maltretiranjem, batinama i pretnjama, a završilo se svakodnevnim prisiljavanjem da se bavi prostitucijom.

Svakoga dana odvodio bi je da stoji u park kod Ekonomskog fakulteta ili na trotoar kod Autobuske stanice i muškarcima koji su joj prilazili nudio seksualne usluge za 1.000 dinara, navodi NVO "Atina".

S klijentima bi odlazila u automobile ili u podrume obližnjih zgrada, a sav dobijeni novac predavala je suprugu. Sem toga, podvodio je i meštanima jednog prigradskog naselja u Beogradu, a umesto novca često bi uzimao i mobilne telefone i raznu robu.

Sav novac je zadržavao za sebe, a njoj bi periodično kupovao hranu i garderobu.

Nakon toga, navodi "Atina", odveo je nesrećnu ženu kod D. Đ. koji mu je obećao da će pronaći mušterije koje će za nju plaćati i do 9.000 dinara, a koji je potom zatvorio u iznajmljenu baraku, gde je svakodnevno pružala seksualne usluge novim klijentima.

Da bi zaradio što više na kraju je terao na seks sa više mušterija istovremeno, od čega je žrtva zadobila teške telesne povrede, saopštila je NVO "Atina".

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    29. maj 2014 | 13:30

    4 godine???????? "Svaka cast" sudiji, sto ga uopste i kaznjavao...

  • J.S.

    29. maj 2014 | 12:52

    Samo 4 godine?!?!?

  • Klaudio Kanidja

    29. maj 2014 | 13:49

    Zasto inicijali? Dajte puno ime i prezime maticni br sliku...da vidimo te monstrume...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA