Otkriveni podaci o nestalom malezijskom avionu

 
  • 0

Tabela britanske kompanije za satelitsku komunikaciju sadrži podatke na osnovu kojih se vodila potraga za nestalim malezijskim avionom, kao i vezu između aviona i satelita

Malezijsko civilno vazduhoplovstvo i britanska kompanija za satelitsku komunikaciju Inmarsat danas su obelodanili podatke korišćene za utvrđivanje putanje nestalog malezijskog aviona MH370, posle sve većeg pritiska porodica nestalih putnika za većom transparentnošću.

Porodice putnika nestalog aviona saopštili su da su primili izveštaj sa podacima koji su sastavili zvaničnici Inmarsata i malezijski zvaničnici i da su ih objavili na fejsbuk stranici, prenela je agencija Rojters.

Ti podaci komunikacije sadrže 14 delova podataka iz sedam "rukovanja" između aviona i satelita, saopštio je Inmarsat prošle sedmice.

Boing 777 sa 239 putnika i članova posade nestao je 8. marta na letu između Kuala Lumpura i Pekinga. Veruje se da je avion pao u Indijski okean, zapadno od obale Australije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Dete palo sa trećeg sprata u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA