Mirno spavaj sine, sve ću ih zaklati!

 
  • 22

Novica Jovanović, otac Nenada Jovanovića (19), mladića koji je prošlog ponedeljka ubijen u naselju Ledena Stena u Nišu, uhapšen je jer je pretio da će zaklati sinovljeve ubice

Novica Jovanović, otac Nenada Jovanovića (19), mladića koji je prošlog ponedeljka ubijen u naselju Ledena Stena u Nišu, uhapšen je jer je pretio da će zaklati sinovljeve ubice.

Protiv Jovanovića je podneta krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati, a posle će biti priveden tužilaštvu na saslušanje.

Zbog sumnje da je ubio Nenada Jovanovića, uhapšen je maloletni I. S. (16), a njegovi drugovi M. C. (21), M. S. (17) i A. J. (15) su iza rešetaka zbog saučesništva.

Četvorica napadača su te kobne večeri u ulici Bubanjski heroji napali i pretukli Jovanovića. On je pokušao da pobegne, ali ga je maloletni I. S. stigao u ulici Nade Dimić i ubo šest puta nožem. Nenad je iskrvario na putu do bolnice.

Razlog za ovo brutalno ubistvo je bila svađa oko devojke.

Otac je više puta pretio osumnjičenima za ubistvo svog sina i najavljivao osvetu.

- Mirno spavaj sine moj. Sve ću ih zaklati, jednog po jednog, ma koliko zbog toga robijao - poručio je Novica Jovanović na sinovljevoj sahrani.

(Telegraf.rs / Blic)

Video: Konferencija povodom beogradske premijere filma "Megdan: Između vode i vatre" u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C c c

    25. maj 2014 | 11:03

    Čovek u bolu može svašta da kaže!

  • deka grande

    25. maj 2014 | 11:13

    pretnja je suluda, ali pogledajte razvoj dogadjaja, njih CETVORICA ga pretukli a onda onaj jos da ga dokusuri pa ga ubija sa sest uboda, a ko je tog momka vaspitavao on je vec regrutovan za ulicu, kriminal i slicno, ko se maca lati od njega ce i stradatić

  • Lui

    25. maj 2014 | 13:28

    plašite se očajnog čovjeka koji nema više šta da izgubi ,takav čovjek pamti ,neće se on ohladit od svoje namjere do kraja života

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA