SRAMOTA: BBC tvrdi da se poplavljena Srbija nalazi u Africi!

 
  • 47

Britanski javni servis je vesti o poplavama iz Srbije i Bosne i Hercegovine stavio u kategoriju "vesti iz iz sveta – Afrika"

Jedna od najemninentnijih svetskih medijskih kuća, britanski BBC, napravila je sinoć vrlo sramotnu grešku, jer su pri kategorizaciji vesti o katastrofalnim poplavama koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu i Srbiju, ovaj region svrstali u “vesti iz sveta – Afrika.

Moglo bi se reći da i “najbolji greše”, ali je ova greška delimično ispravljena tek danas, pre nekoliko sati. Ako se uzme u obzir i to da je ovo tokom jučerašnjeg dana bila jedina vest na temu užasa koji nas je sve snašao, ne možemo da se ne zapitamo da li oni u svom izveštavanju uopšte mare za sve životno ugrožene građane na našem području.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Bećerić: Pošto ni mi advokati ni sudija nismo doktori, sud će raditi po onome što je komisija rekla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urednik

    17. maj 2014 | 15:23

    Kao jedan od bivših urednika B92.net odlično znam da je skoro godinu dana na prvom spratu imao kancelariju jedan Britanac, urednik BBC-ja, koji je obučavao zaposlene novinare B92 standardima "najbolje svetske informativne RTV stanice"!!! Dva dana gledam naslovnu stranu sajta BBC-ja i nemačkog Bild-a, nema ni SLOVO o kataklizmi u Srbiji i u Bosni?!?! Smradovi. Zato je prva vest na portalu RT-a (Russia Today) Srbija, čak pre užasa od danasnjeg masovnog raketiranja i bombardovanja Slavjanska u Ukrajini.

  • SU 021

    17. maj 2014 | 15:10

    Klosari!!!

  • xy

    17. maj 2014 | 15:12

    Šta očekivati od satane osim da ne miruje ni u najgorim situacijama! Oni su navikli da "greše" tako su i 90-tih stalno "greškom" srpske žrtve prikazivali kao hrvatske ili albanske!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA