VELJOVIĆ: Ovakvo nevreme se dešava jednom u 100 godina!

Direktor policije naveo je da će situacija biti još teža. Najugroženiji Barič i Medaković 1 i 2, kao i Ostružnica i drugi prigradski delovi Beograda

  • 10

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je večeras povodom poplava koje su pogodile Srbiju da je sitacija je izuzetno teška.

- Moramo se svi angažovati da se pomogne narodu do kraja. Cilj nam je da stignemo do svake kuće, da pomognemo svima koji su ugroženi -rekao je Veljović.

Prema njegovim rečima, u ovom trenutku su najugroženiji Barič i Medaković 1 i 2, kao i Ostružnica i drugi prigradski delovi Beograda.

Na pitanje šta su preporuke građanima u ovakvim situacijama, on je odgovorio:

- Preporuke su jednostavne: Građani moraju shvatiti da bez prekih potreba ne kreću na put, angažovali smo sve državne strukture. Situacija će sutra biti još teža, zbog čega svi moramo obavaljati zadatke maksimalno. Na terenu su žandarmi, vojska, neka se građani obrate za pomoć. Ovo se dešava jednom u sto godina - rekao je Veljović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kladovo

    15. maj 2014 | 07:22

    Jednom u 100godina? Ovo se desilo i pre 3-4 godine jer odgovorni ne rade. Uzima se opasna kinta za odrzava je drenaznih kanala koji su zacepljeni djubretom i blatom. Ne lazite ljude nego radite. Saberite se vise i ne kradite.

  • Stefan

    15. maj 2014 | 01:25

    Od kako gosim Toma dozvoli izdradnju Haarp sistem u Srbiji sa klimom na ovom podrucju sve krenulo naopako...

  • dufko

    15. maj 2014 | 01:28

    Samo se nama dešava svake godine u isto vreme ... Prošle godine je 11. maja bilo strahovito nevreme u Vojvodini sa nezapamćenim ledom i kišom ... Evo, sad ovo ... Neka neko sad kaže da je sve to slučajno ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA