Posle 12 godina saznao da mu je otac najozloglašeniji masovni ubica u Americi (VIDEO)

 
  • 4

Geri L. Stjuart je posle 12 godina istraživanja saznao da je njegov otac zločinac koji je poznat pod nadimkom Zodijak i rešio je da napiše knjigu o njemu

Autor Geri L. Stjuart je posle 12 godina istraživanja otkrio zastrašujuću istinu, njegov otac je jedan od najozloglašenijih serijskih ubica u istoriji SAD i odlučio je da napiše knjigu o njemu koja treba uskoro da izađe. Pre nekoliko godina je izašao film o serijskom ubici koga su nazvali Zodijak i bio pravi hit, tako da se ne sumnja da će i knjiga podići veliku prašinu.

Zaposleni u izdavačkoj kući Harper Kolins, do skora su krili njihov najnoviji hit koji uskoro treba da izađe "The Most Dangerous Animal of All" Gerija L. Stjuarta.

Radi se o potencijalnom hitu, knjizi čoveka koji je 12 godina istraživao i otkrio je šokantnu činjenicu, a to je da je njegov otac jedan od najozloglašenijih serijskih ubica u istoriji SAD.

Ovog serijskog ubicu su nazvali Zodijak, a njemu policija pripisuje najmanje pet ubistava. Njegov identitet nikada nije otkriven.

Ono što je zanimljivo je to da je nepoznati ubica dosta vremena izazivao policiju pismima i zagonetkama.

David Fičer je 2007. godine snimio film koji je bio veoma zapažen, tako da se ne sumnja da će i knjiga podići prašinu.

Iako izdavači nisu hteli otkriti puno detalja o samoj knjizi, novinari Njujork magazina su otkrili da je Stjuartov otac imao dosije i da je neverovatno ličio na foto robota koji oslikava Zodijaka.

Nije želeo da veruje. Mislim da niko od nas ne bi verovao da je njegov otac ozloglašeni serijski ubica - kaže Tina Andreas iz Harper Kolinsa.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: nymag.com)

Video: Konferencija povodom beogradske premijere filma "Megdan: Između vode i vatre" u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIRKO

    13. maj 2014 | 23:55

    Zodijaka svi svojataju ne bi li zaradili. Ovo je ko zna koji slučaj po redu da neko tvrdi da je njegov pokojni otac, očuh, brat, deda ozloglašeni Zodijak i obavezno se piše neka knjiga. Sve za lovu.

  • Ja

    14. maj 2014 | 03:19

    Bila je emisija o njemu na ID discovery.

  • Bak

    14. maj 2014 | 00:20

    e ako mu kad ga trazio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA